KUZKA Yönetim Kurulu toplantısı Kastamonu'da yapıldı 

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Haziran Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Sinop Valisi Hasan İPEK başkanlığında Kastamonu'da yapıldı.

  • 1010
KUZKA Yönetim Kurulu toplantısı Kastamonu'da yapıldı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sinop Valisi ve KUZKA Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İpek başkanlığında gerçekleştirilen Haziran Ayı Yönetim Kurulu Toplantısına Çankırı Valisi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mesut Köse, Yönetim Kurulu Üyeleri Kastamonu Vali Vekili Yaşar Karadeniz, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Arslan, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Derici ve KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç ile ilgili uzman personel katıldı.

Ajans faaliyetleri ve 2017 Yılı Güdümlü Proje Destekleriyle ilgili gündem maddelerinin yer alındığı yönetim kurulu toplantısında Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç, KUZKA çalışmaları hakkında Yönetim Kurulu Üyelerine bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Toplantı daha sonra Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinin gelişmesini hızlandıracak, rekabet gücünü artıracak ve iş ortamının gelişmesine katkı sağlayacak 2017 Yılı Güdümlü Proje Desteklerine ilişkin konuların görüşülmesi ve karara bağlanması ile sona erdi.