KUZKA Yönetim Kurulu Üyeleri, Çankırı'da toplandı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) yönetim kurulu üyeleri, Eylül Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı için Çankırı'da bir araya geldi.

  • 642
KUZKA Yönetim Kurulu Üyeleri, Çankırı'da toplandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıda illerin tanıtımı konusunu ele alan yönetim kurulu, 2017 ve 2018 yılındaki fuarlarda Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinin birlikte tanıtılmasına karar verdi.

Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş başkanlığındaki toplantıya, Kastamonu Valisi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yaşar Karadeniz, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinop Valisi Hasan İpek, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Arslan, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten ve Ajansımız Genel Sekreteri Vekili Dr. Serkan Genç katıldı.

Katılım sağlanabilecek fuarlar görüşüldü
Çankırı Valisi ve KUZKA Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Bilge Aktaş başkanlığında 21 Eylül 2017 Perşembe günü toplanan yönetim kurulu üyeleri, Ajans gündeminde yer alan çalışma programı, bütçe, proje destekleri ve katılım sağlanacak fuarlara ilişkin konuları ele aldı.

Toplantı öncesinde basına görüntü veren Ajans Yönetim Kurulu Üyeleri, gazetecilerin toplantı salonunu tek etmesinin ardından toplantıya başladı. Toplantıda önce KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç tarafından, Ajans faaliyetlerine ilişkin Yönetim Kurulu Üyelerine bilgilendirme sunumu yapıldı. Daha sonra Yönetim Kurulu Üyeleri gündem maddelerinin görüşmesine geçti. Görüşmede Ajansın 2018 Yılı Çalışma Programı, Bütçesi, Proje Destekleri ile Kastamonu, Çankırı ve Sinop’un 2017 ve 2018 yılında katılması planlanan muhtemel fuarlara ilişkin maddeler üyeler tarafından ayrı ayrı değerlendirildi.

Toplantı diğer gündem maddeleri ile birlikte 2017 ve 2018 yılında ülkemizde gerçekleştirilecek önemli turizm fuarlarından olan Travel Turkey İzmir ve EMITT Fuarlarında Kastamonu, Çankırı ve Sinop İllerinin birlikte tanıtılması karara bağlanması ile sona erdi.