KUZKA Yönetim Kurulu Üyeleri Kastamonu'da toplandı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) yönetim kurulu üyeleri, Eylül ayı yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirmek üzere Kastamonu Valisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Karadeniz başkanlığında Kastamonu'da toplandı.

  • 348
KUZKA Yönetim Kurulu Üyeleri Kastamonu'da toplandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Valisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Karadeniz başkanlığındaki toplantıya, Sinop Valisi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Köksal Şakalar, yönetim kurulu üyeleri Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş ve Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç katıldı.

Toplantıda ilk olarak Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç tarafından ajans faaliyetlerine ilişkin yönetim kurulu üyelerine bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Ardından ajans faaliyetleri, 2015 yılı proje teklif çağrısı bölge altyapısının geliştirilmesi (BAP2) mali destek programı kapanış raporu, mali destek programları kapsamında tamamlanan projelere ilişkin hususlar, 2019 yılı ajans çalışma programı ve bütçe hazırlık çalışmaları ve 2018 yılı mali destek programı hazırlık çalışmalarına ilişkin toplantı gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Basına kapalı gerçekleşen toplantı, gündemde yer alan maddelerinin ayrıntılı olarak ele alınması ve karara bağlanması ile sona erdi.