KUZKA'dan ahşap firmalarına fuar desteği

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), Kastamonu, Çankırı ve Sinop'ta yapı sektöründe ahşap ve ahşapla ilgili alanlarda faaliyet gösteren firmalara 'Yapıda Ahşap ve Ahşap Ürünleri (YAF) Fuarı' için standlı katılım desteği sağlayacak.

  • 541
KUZKA'dan ahşap firmalarına fuar desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ahşap ve ahşapla ilgili alanlarda faaliyet gösteren firmaların katılım sağlayacağı, ürünlerin ve yeniliklerin sergileneceği YAF Fuarı, ahşap ile ilgili ve yapıda ahşabın tamamlayıcısı veya sektörle entegre olabilecek KOBİ’lerin buluşmasını ve sektörün önde gelen temsilcileriyle ticari ilişkilerin geliştirilmesi fırsatını sunuyor.

KUZKA fuar katılım desteğinden Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinde faaliyet gösteren her ilden 2’şer olmak üzere toplam 6 firma yararlanabiliyor. 01-04 Mart 2018 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi Harbiye’de düzenlenecek 4. Yapıda Ahşap ve Ahşap Ürünleri Fuarı’na katılmak isteyen firmalar 10 Ocak 2018, saat 18:00’e kadar Ajansın www.kuzka.gov.tr web sitesi üzerinden online “YAF Katılımcı Anketi”ne katılarak başvuru yapmaları gerekiyor.

Fuara standlı katılım sağlama hakkı elde eden Kastamonu, Çankırı ve Sinop’ta faaliyet gösteren firmaların stand yeri kirası KUZKA tarafından karşılanacak olup, diğer ulaşım, konaklama ve stant kurulum masraflarını ise kendileri karşılayacaklar.