KUZKA'da başarılı projeler belli oldu

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (KUZKA) ilan ettiği '2016 Yılı Teknik Destek Programı' kapsamında başvurusu kabul edilen projelerin değerlendirme süreçleri tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler belli oldu. 

  • 664
KUZKA'da başarılı projeler belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KUZKA’nın 01.02.2016 tarihinde ilan ettiği “2016 Yılı Teknik Destek Programı” kapsamında II. Dönem içerisinde başvurusu alınan projelerin değerlendirilme süreci sona erdi.
Teknik Destek Programı için başvurusu alınan ve değerlendirme süreçleri sonunda başarılı bulunan ve Genel Sekreterlik onayına sunulan projeler, KUZKA Genel Sekreteri Ramazan Çağlar tarafından onaylandı.

Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinden KUZKA’ya sunulan 8 proje başarılı bulunarak desteklenmeye hak kazandı.

Program kapsamında Sinop Valiliği’nin “Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi”, Çankırı İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün “Sağlıklı Adım, Organik Tarım”, Kastamonu E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nun “İş Sağlığı ve Güvenliği”, Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün “Stresle Başa Çıkma Eğitimi”, Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün “Empati Eğitimi”, Kastamonu Daday Belediyesi’nin “Daday Şifa Atları Binicilik Terapisi için At Eğitimi”, Kastamonu Daday Kaymakamlığı’nın “Daday Şifa Atları Binicilik Terapisi Eğitici Eğitimi”, Çankırı Kurşunlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Kurumsal Kapasite Geliştirme Eğitimleri” projeleri desteklenmeye değer bulundu.