Maşalacı, yeniden adaylığını açıkladı

MHP Kastamonu İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, yapılacak olan kongrede aday olduğunu açıkladı.

  • 666
Maşalacı, yeniden adaylığını açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maşalacı; "1 Şubat 2015 tarihinde yapılan 11.Olağan İl Kongremizde, yönetimimizle birlikte delegelerimizin yüksek teveccühleri ile göreve seçildik. Görevi alır almaz, diğer adaylar ve yönetim kurulları ile diyaloglarımızı koparmadık, zaman zaman istişarelerde bulunduk. 2,5 yıllık görev süremiz boyunca, teşkilatlarımız içerisindeki birlik ve beraberliği sağlamaya çalıştık. İl Başkan adaylığımız süresinde verdiğimiz sözleri, elimizden geldiğince yerine getirmeye çalıştık. MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Genel Merkezimizin sözünden ve izinden bir an olsun ayrılmadık. Genel merkezimizin politikalarını ve stratejilerini uyguladık.

Bu sözden yola çıkarak, 12. Olağan il kongremizde, Türk Dünyasının Bilge Lideri, Türkmen Beyimiz, MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve genel merkezimizin taktirleri ve istekleri doğrultusunda, önceki görev süremiz boyunca eksik kalan sözlerimizi tamamlamak adına tekrar aday olduğumu belirtmek isterim.

Tüm teşkilatlarımız ile biriz ve beraberiz. Değerli delegelerimiz taktir ederlerse, bu birlik ve beraberliğimizi daha da çok pekiştirerek, önümüzdeki yerel ve genel seçimlerinde kaybettiklerimizi tekrardan geri alabilme azim ve kararlılığı içerisindeyiz.

Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı 29 Temmuz Cumartesi günü Saat:11:00'de Kuzeykent Belediye Nikah ve Konferans Salonu'nda yapacağımız 12. Olağan İl Kongremize aileleri ile birlikte davet ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin kongremizde de devam etmesini diliyorum.

Kongremizin; ilimize, sonra ülkemize ve milletimize, en son olarak da partimize ve yönetimimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Ne Mutlu TÜRK'üm diyene" dedi.