Maslak'ta Üye Sayısı 830'a Ulaştı

Maslak Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sirkecioğlu 1 Ocak itibariyle üye kayıtlarına başlayan kooperatifinin üye sayısının 830'a ulaştığı söyledi.

  • 486
Maslak'ta Üye Sayısı 830'a Ulaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’ya yeni ve modern bir sanayi sitesi kurulması için çalışmalara başlayan Maslak Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi üye kayıtlarını sürdürüyor. 1 Ocak’ta başlayan üye kayıtlarının 29 Ocak itibariyle 830’a yükseldiğini ifade eden Maslak Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Sirkecioğlu, üye kayıtlarını 5 Şubat itibariyle sonlandıracaklarını ifade etti.

5 Şubat-15 Şubat arasında üye kaydı tamamlanan esnaflardan giriş aidatını isteyeceklerini kaydeden Mehmet Sirkecioğlu: “Üye başvurularında sona yaklaşmış bulunuyoruz. Ocak ayının sonu itibariyle başvuruları durdurmak istiyorduk ancak hem gelen talepler hem de esnafların eksik evrakları nedeniyle süreyi 5 Şubat’a kadar uzattık. 5 Şubat’tan sonra üye kaydı tamamlanan arkadaşlarımızın giriş aidatlarını ilgili bankaya yatırıp makbuzlarını bizlere teslim etmesi gerekiyor. 15 Şubat’a kadar giriş aidatı sorununu da çözmeyi hedefliyoruz. 15 Şubat’tan sonra gelecek başvuruları yedek listeye dahil edeceğiz” dedi.

Üye kayıtlarının da yanında plan üzerinde de çalışma yürüttüklerini söyleyen Sirkecioğlu: “Çalışmaları biraz daha somutlaştıracak adımları da bir an evvel atmayı düşünüyoruz. Öncelikle iki sanayi sitemizdeki esnaflarımızın iş faaliyetlerini belirlemeye çalışıyoruz. Ne kadar motor ustası, ne kadar elektrikçi, ne kadar yedek parçacımız var bunun envanterini çıkarmaya çalışıyoruz. Bir kere önümüzü görmek istiyoruz. Hangi ustanın kaç metrekare talebi var? Eğer mevcut yeri 50 metrekare, istediği alan ise 500 metrekare olursa herhangi bir sonuç elde edemeyiz” diye konuştu.

MUHAMMED KÖMEÇOĞLU (İHA)