Mehmet Feyzi Efendi çeşitli etkinliklerle anılacak

Mehmet Feyzi Efendi'yi anma ve anlama programı 5 Mart pazar günü yapılacak.

  • 2449
Mehmet Feyzi Efendi çeşitli etkinliklerle anılacak

TÜRKAV Kastamonu Şubesinin Kastamonu Belediyesi ve Kutlu Bilgi Derneğinin katkılarıyla hazırladığı, halkımızın yoğun ilgi gösterdiği Mehmet Feyzi Efendi’yi anma ve anlama programı 5 Mart pazar günü yapılacak.

TÜRKAV Kastamonu Şube Başkanı Kamil Çonkor program hazırlıklarıyla ilgili yaptığı açıklamada, TÜRKAV olarak vefatından bugüne kadar Mehmet Feyzi Efendi’nin geniş kitleler tarafından tanınmasını sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler yaptıklarını, Kastamonu’da halkın en çok teveccühüne mazhar olan anma etkinliğine de önayak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Çonkor, bu yıl da 5 Mart 2023 Pazar günü Mehmet Feyzi Efendi’yi anma ve anlama programı tertip ettiklerini söyleyerek şöyle dedi:

"Programımız önümüzdeki pazar günü saat 11.00’de Gümüşlüce Kabristanı’ndaki Mehmet Feyzi Efendi’nin kabri başında başlayacak. Kastamonu’muzun güzide hocaları tarafından okunacak Kuran-ı Kerim’in ardından dua yapılacak ve daha sonra eğitim merkezi bahçesinde her sene olduğu gibi katılımcılara ikramda bulunacağız.

Etkinliğimizin ikinci bölümünde öğleden sonra 14.00’te Kuzeykent Nikah ve Konferans Salonunda (Grand Moni) İHL Meslek Dersleri Öğretmeni, eski vakıf başkanımız Mehmet Ertaş hocanın konuk olduğu 'Mehmet Feyzi Efendinin Şahsiyeti ve Fikirleri' konulu konferans yapılacaktır.

TÜRKAV Kastamonu Şubesi olarak kuracağımız bu manevi sofraya bütün Kastamonulu hemşehrilerimizi ve il dışından çağrımızın ulaştığı bütün Mehmet Feyzi Efendi sevenlerini bekleriz."

Mehmet Feyzi Efendi çeşitli etkinliklerle anılacak