Metehan Babaş "Emin adımlarla Play-Off'a ilerliyoruz"

Kastamonuspor 1966 Kulüp Başkanı Metehan Babaş, istikrarlı bir kulüp olarak Türkiye'deki ender yönetimlerden birine sahip olduklarını, birlik ve beraberlikle başarının süreceğini belirterek, emin adımlarla Play-Off yolunda ilerlediklerini söyledi.

  • 1002
Metehan Babaş &quotEmin adımlarla Play-Off'a ilerliyoruz"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonuspor 1966 Başkanı Metehan Babaş, takımlarının emin adımlarla Play-Off’a ilerlediğini ifade etti. Gümüşhanespor mücadelesinin kendileri için çok zor geçtiğini de belirten Babaş, "Onlar şampiyonluk hesabı yaparken biz de Play-Off için sahaya çıktık. Takımımız hem bireysel olarak hem de takım olarak iyi oynadı. Bizim hedefimiz var ve bundan hiçbir şekilde taviz vermeden ilerlemeye devam ediyoruz. Maçta hiçbir şekilde oyundan kopan bir oyuncumuz olmadı. Biz orta saha ve defansta hata yapmadığımız sürece kazanırız. İlk devre skor daha farklı olabilirdi. 3 puan aldığımız için mutluyuz" dedi.

"Yapabileceklerimizi biliyoruz"

En alt sıralarda bulunmalarına karşın çok iyi bir performans ortaya koyarak 6. sıraya kadar yükseldiklerini ve ligin ikinci yarısında mağlubiyet almadan yollarına devam ettiklerinin altını çizen Metehan Babaş; "Play-Off potasında yer alan takımları yendik. Play-Off’a kalmamız durumunda aynı skorlara imza atabilecek kapasitedeyiz. Bizim kurduğumuz yapı diğer takımlardan daha iyi. Yapabileceklerimizi biliyoruz. Mücadelelerinden dolayı, futbolculara, teknik ekibe ve yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm oyuncularımız buraya gelirken kulübümüzün hedefini ve yapısını duydular ve gördüler. Stadımız tam kapasite doluydu. En ufak bir taşkınlık olmadı. İlçe belediye başkanlarımız araçlarla taraftar taşıdı. Onlara da teşekkür ediyorum. Sayın valimiz de büyük destek veriyor. Bunlar bizim için çok önemli şeyler. Soyunma odasına inen protokol üyelerinin sporcularla kucaklaşması başarıyı getiren en temel etkenlerdendir. Milletvekillerimize de teşekkür ediyoruz. İl emniyet teşkilatımıza da teşekkür ediyorum. Emniyet yetkilileri ile maçtan bir gün önce istişareye oturuyoruz. Emniyet, Kastamonuspor’un marka değerini biliyor. Emniyet teşkilatının çalışanlarına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"Tuzla deplasmanı zor geçecek"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta düşme hattında bulunan Tuzlaspor deplasmanına gidileceğini ve bu karşılaşmanın da zorlu geçeceğini söyleyen Metehan Babaş, "Bu karşılaşmaya da son derece dikkatli ve motive bir şekilde hazırlanıyoruz. Tuzlaspor maçı da her karşılaşma gibi önemli. Onlar da yeni bir oluşum içinde. Alt sıralardan kurtulmaya çalışıyorlar. Zorluk derecesi yüksek bir maç olacak. Ancak bizim takımımız bu grafiğini bozmadığı sürece galip gelecektir" ifadelerini kullandı. Metehan Babaş, İstanbul’daki Kastamonulular’ın da Tuzlaspor maçında takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi.