MHP adayı Maşalacı "Halkımızın desteği ve duaları bizleri güçlendiriyor'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı seçim çalışmalarında gördükleri destek ve ilginin kendilerini güçlendirdiğini söyledi.

  • 785
MHP adayı Maşalacı &quotHalkımızın desteği ve duaları bizleri güçlendiriyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı, Kuzeykent Mahallesi halk pazarında seçmenlerle buluştu. MHP İlçe Başkanı Fazıl Deligözoğlu ile partililerin de katıldığı ziyarette pazarcı esnafı ve vatandaşlardan Cumhur İttifakına destek istendi.

Maşalacı İl merkezindeki temaslarının ardından Şeyh Şaban-ı Veli Camii’nde teravih namazını kıldı. Teravih namazının ardından ziyaretlerini sürdüren Maşalacı vatandaşların Kadir Gecesini kutladı.

Vatandaşları ve esnafları ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Maşalacı: “Bin aydan daha hayırlı bir Kadir Gecesinde Kastamonulu hemşerilerimizle bir aradaydık. Gayet ruhani bir ortamda bu atmosferi tatmış olmaktan dolayı son derece bir mutluluk duyuyorum bu akşam itibari ile. Bu noktada ben tüm hemşerilerimizin ve tüm Türk İslam Aleminin Kadir Gecesini ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Maşalacı ve Merkez İlçe yönetimi gece ziyaretlerinin ardından gündüz ziyaretleri kapsamında Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti. Vali Karadeniz’e yapılan makam ziyaretinin ardından Maşalacı ve kurmayları İl Genel Meclisi ile diğer kamu kurumlarını ziyaret etti.

“HALKIMIZIN DESTEĞİ VE DUALARI BİZİ GÜÇLENDİRİYOR" 
‘Gündüz sahalarda, akşam programlarda davaları için çalışıyoruz’ diyen Maşalacı: “Rabbim emeğimizin karşılığını almayı nasip etsin. Rabbim muvaffak eylesin. Bu mübarek gecede dualarımızın çalışmalarımızın karşılığını almayı nasip etsin. Kuzeykent Mahallemizde bulunan semt pazarında halkımızla kucaklaştık. Halkımızdan güçlü bir Cumhur güçlü bir MHP için destek istedik. Halkımızın bizlere olan teveccühleri ve ilgileri çok güzel. Milliyetçi-Ülkücü Hareketin temsilcileri olarak vatanımız ve milletimiz her şeyimizi feda edeceğimizden aziz milletimiz emin. Bu ilgi ve alaka sandığa da yansıyacak ve en üst seviyede Kastamonu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil edeceğiz. Bizim inancımız bu yönde, halkımızın da desteği ve duaları bizi güçlendiriyor" diye konuştu.

“SÖZÜNÜ TÜM DÜNYAYA GEÇİRECEK BİR ÜLKE İÇİN MHP’YE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”
Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdürüp iddialı geldiklerini belirten Maşalacı: “Seçmenlerimizden güler yüzle karşılanmak moral ve isteklendirme açısından bize iyi geliyor, hedefe daha da çok gözümüzü dikiyoruz. Sorumluluğumuzun farkındayız, vatandaşlarımız da yanımızda olduğu sürece Allah’ın izniyle altından kalkamayacağımız iş yok. Kastamonu’da kalıcı bir başarı elde etmek istiyoruz. Bunun içinde gece gündüz demeden sahalardayız, çok çalışacağız. Güçlü bir Türkiye istiyorsak esarete boyun eğmeyecek, sözünü Tüm Dünyaya geçirecek bir ülke istiyorsak bu anlamda Milliyetçi Hareket Partisine desteklerinizi bekliyoruz. Dualarınızı bekliyoruz. Bu hareket dualı bir harekettir. Rahmetli Başbuğumuz hep bize bir şey söyledi. Dedi ki; Bizim siyaseten muradımız öncelikle Allah’ın rızasına mazhar olmaktır. Sözünü unutmayalım. Hepimiz faniyiz, bu dünyadaki imtihanımız bittikten sonra suale sorguya çekileceğiz. Milliyetçi Hareket ve ülkücüler, sizden aldığı desteğin vebalinin farkındadır. Vebalin farkındadır” ifadelerini kullandılar.

“TÜRKİYE’YE DİZ ÇÖKERTMEK İSTEYENLER BAŞARAMAYACAK”
Bingöl'ün Yedisu ilçesi Kabayel Karakoluna düzenlenen hain saldırıda şehit düşen ve hafta sonu düzenlenen törenle ebediyete uğurlanan Piyade Jandarma Er Şevki Eren Yatkındağ'a Allah’tan rahmet ailesine baş sağlığı dileyen MHP Milletvekili Adayı Maşalacı, bir taraftan terör, diğer taraftan ekonomiyle uğraşarak hedefte olan Türkiye’ye diz çökertmek istediklerini ama başaramayacaklarını söyledi.

Türkiye’yi bölemeyeceklerini ifade eden İbrahim Maşalacı: “Türkiye Cumhuriyeti kolay kurulmadı. Her karış toprağında şehitlerimizin kanı vardır. Ne yaparlarsa yapsınlar bölücü terör örgütleri ve onların maşaları başarılı olamayacaklardır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ülkemiz büyük hedeflere ulaşacak ve alınacak daha kati kurallar ile teröre karşı büyük bir mücadele verilecektir. Başbuğumuz merhum Alpaslan Türkeş’in milli devlet, güçlü iktidar hedefine ulaşacağız. Tüm İslam ülkelerinin umudu Türkiye’dir. Bu umutlarını boşa çıkarmayarak yeşerteceğiz” açıklamasında bulundu.