MHP, Cide ve Şenpazar ilçe kongresini tamamladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu teşkilatı ilçe kongre sürecini başlattı.

  • 1016
MHP, Cide ve Şenpazar ilçe kongresini tamamladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu teşkilatı ilçe kongre sürecini başlattı. İlk kongre Şenpazar’da gerçekleştirildi. Tek aday ile gerçekleştirilen kongrede Şenpazar Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Umut Eser seçildi.

Şenpazar’ın ardından ise Cide kongresi yapıldı. Kongrede Cide Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına Şaban Yıldırım yeniden seçilerek güven tazeledi.

İl Başkanlığına atandığı günden bu tarafa ilçeleri karış karış gezen MHP İl Başkanı Emin Çınar sosyal medyasından yaptığı açıklamada, Şenpazar ilçe eski başkanı Erdoğan Eğilmez’e ve yönetimine hizmetlerinden ötürü teşekkür ederken yeni göreve gelen Umut Eser ile Cide’de güven tazeleyen Şaban Yıldırım’a başarı ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kongreleri sonucu kazananın Türkiye olacağını vurgulayan Başkan Çınar; “Hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak adına kongrelerimizi büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. En kısa zamanda bu süreci tamamlayacağız. Aziz dava arkadaşlarımıza bizlere olan inançları ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bu neticede bir bayrak yarışıdır. Mukaddes davamızın her ferdi görev geldiğinde ilçesi, ili, ülkesi ve milleti için ne gerekiyorsa onu mutlaka yapacaktır. Rabbim tüm dava arkadaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun.” dedi.