MHP Kastamonu Teşkilatı İlçe Başkanları toplantısı yapıldı

İl ve İlçe kongrelerinin ardından MHP Kastamonu İl başkanlığında başkanlık divanı ile ilçe başkanları toplantısı yapıldı.

  • 866
MHP Kastamonu Teşkilatı İlçe Başkanları toplantısı yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapılan toplantıda İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı; "Öncelikle gerçekleştirdiğiniz ilçe kongreleriniz neticesinde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına seçilmeniz vesilesiyle, sizi ve çalışma arkadaşlarınızı bir kez daha tebrik eder, Rabbimden hayırlı çalışmalar niyaz ederim. Malumunuz olduğu üzere, milletçe çok olağanüstü günler ve olaylar yaşadık. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de ülkemiz üzerinde çok yönlü oyun oynayanlar, bölgesinde güçlü ve lider bir Türkiye yerine, dağılmamızın ve parçalanmamızın hayali peşinde koşmaktadırlar.

Bu anlamdaki en güçlü iradeyi Sevr'de ortaya koyup başaramayan dış güçler, 'Şark Politikaları' dahilindeki 'yarım kalmış' bu hesaplarını, en son 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain FETÖ Kalkışmasında görüldüğü gibi , içeriden de alçak emellerine payandalık yapacak ihanet çeteleriyle işbirliği yaparak tamamlamak istemişlerdir. 15 Temmuz FETÖ kalkışmasıyla hedeflenen vatanımızın parçalanma riski ve Türk Milletinin bağımsızlığını kaybetme tehlikesi, şükürler olsun ki, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin siyasi tecrübesi, sahip olduğu devlet aklı, milli basiret ve milli direnci sayesinde önlenmiştir. Kısacası geçmişten bugüne yaşadıklarımız basit bir mesele değildir ve bir 'beka' sorunudur. Zira iç ve dış güvenlik sorunlarının giderek ağırlaştığı, vatanımızı içine alan husumet çemberinin giderek daraldığı böylesi bir zaman da ; Oynanan oyunları bozmak, ülkemizin huzuruna ve güvenliğine kasteden risk ve tehditleri ortadan kaldırmak hepimizin temel önceliği olmalıdır.

Milliyetçi-Ülkücü hareket; dün ve bugün olduğu gibi, yarınlarda da vatanımızın sigortası bölünmez bütünlüğümüzün ve cumhuriyetin yegane teminatıdır. Elbette ki Milliyetçi Hareket Partisinin ülke sathına yayılmış siz değerli yönetici ve mensuplarının, Türk Milletinin birliği ve dirliği yolunda her platformda yürüttüğü siyasi mücadelesine, bugünden sonrada can siperhane, büyük bir fedakarlık içinde sürdüreceğine inancımız tamdır. Zira milletimizin ve devletimizin ebet-müddet yaşaması için her türlü fedakârlık ve gayreti göstermiş, bu uğurda sosyal maliyeti ağır büyük bedeller ödemiş hareketimizin elbette ki yarınlarda iktidar olması, Türk Milletinin sevk ve idaresini ele alması en milli en tabi hakkıdır.

Bu hedef doğrultusunda sizler; Hareketimizin vatandaşlarımızla temas kuran ve onların talep ve beklentileri ile doğrudan ilgilenen yegane güç ve unsurlarısınız. Dolayısıyla siyasetimiz ve hayata geçireceğimiz programlarımız; Sizlerin görüşleri, önerileri ve teşvikleri ile anlam kazanacaktır. Sizlerden gelecek öneriler ve ele alınmasını istediğiniz hususlar mutlak suretle ve titizlikle değerlendirilecek, Genel Başkanımıza bilhassa arz edilecektir.

Bu çerçevede siz değerli ilçe başkanlarımızdan isteğimiz; ilçelerinizdeki her türlü sorunu, vatandaşlarımızın önerilerini, dile getirilmesini istediğiniz problem alanları, düşündüğünüz çözümleri İl Başkanlığımıza iletmelerinizdir. Bu vesile ile önemsediğiniz konuların parlamentoya taşınmasına öncülük yapmış olacaksınız.

Nitekim Millî kalkınmamızı gerçekleştirmek, her Türk ferdini hür yapabilmek için Türk Milletini yeniden inşa etmek  zorundayız. Vatandaşlarımız arasında parti, mezhep, ırk ve bölge farkı gözetmeksizin karşılıklı sevgi ve saygıya dayanan bağlar dokuyacağız.

Ayrıca yeni parti kurma hevesinde olan ve kendisini ülkücü olarak nitelendirenler unutmasınlar ki Ülkücünün temsili olan siyasi kimliği Milliyetçi Hareket Partisidir. Bu doğrultuda ilçelerinizde hassasiyetle davranmanız gerekmektedir.

Bilinmelidir ki ilimiz de Milliyetçi-Ülkücü Hareket tüm teşkilatları ve yan kuruluşlarıyla bir ve bütün olarak Bilge Lideri Türkmen Beyi Sayın Dr.Devlet Bahçeli'nin emrinde ve izindedir.

Önümüzdeki yerel ve genel seçimlerde de bu düsturla hareket edip partimizi ilimizde birinci parti yapacağımızı ifade ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamı dileğiyle şahsınızda bütün yönetici arkadaşlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum." dedi.