MHP Milletvekili Adayı Maşalacı "Milletimizi düşündük"

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı 'Kısa dönem siyaset peşinde koşan olmadık. Milletimizin çıkarı neyse hep onu düşündük' dedi.

  • 468
MHP Milletvekili Adayı Maşalacı &quotMilletimizi düşündük"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşan 24 Haziran seçimleri için programlarına ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı, şehir merkezinde otogar esnafı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanlığı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkanlığı ve Geymene ve çevre köylerde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

ÇOK ÖNEMSİYORUZ
Ziyaretlerde vatandaşlarla bire bir temas eden, vatandaşların taleplerini dinleyen İbrahim Maşalacı: “24 Haziran'da Türkiye bir seçime gidiyor. Bu seçimi sıradan bir seçim olarak görmemeliyiz. Bu seçim; Türkiye'nin dört bir tarafının kuşatıldığı bir ortamda 7 düvele karşı mücadele verirken, milletimizin çıkışı olacak. Bu seçim Türk düşmanlarıyla, Türkiye'yi ayağa kaldırmaya çalışanlar milli duruş sergileyenler arasında bir seçim olacak. Bu yüzden biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu seçimi çok önemsiyoruz" diye konuştu.

HEP DİMDİK DURDU
Siyasi bir çıkar olarak hareket etmediklerini belirten Maşalacı: “Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye meseleleri karşısında hiç bir zaman siyasi çıkarla hareket etmedi. Milliyetçi Hareket Partisi ve onun lideri Devlet Bahçeli hep dimdik durdu, vatana sahip çıktı. 15 Temmuz'da bu ülke, bu devlet, bu millet uçurumdan sürüklenmek istenirken tutup çıkartan kişi ve lider Devlet Bahçeli'dir bunu görmemiz lazım” şeklinde konuştu.

GERİSİ TEFERRUAT
Ülke meselelerinde, Türkiye ne zaman bunalıma girse hep inisiyatif aldıklarını belirten Maşalacı: "Türkiye ne zaman sıkışsa ne zaman bunalıma girse hep inisiyatif almış bir siyasi partiyiz. Başörtüsü konusunda, 15 Temmuz'da, Yenikapı ruhunda, 16 Nisan referandumunda hep devletine ve milletine sahip çıkmıştır. Kısa dönem siyaset peşinde koşan olmadık. Milletimizin çıkarı neyse hep onu düşündük. Söz konusu vatan ise gerisi hep teferruattır dedik” ifadelerini kullandı.

DESTEK İSTEDİ
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı, gündüz ziyaretlerinin ardından gece ziyaretleri de gerçekleştirdi. ziyaret eden İbrahim Maşalacı; “Milliyetçi Hareket Partisi'nin güçlü olması Türkiye'nin güçlü olması demek. Bu yüzden sizlerden Meclis’te güçlü bir MHP için 24 Haziran seçimlerinde destek bekliyoruz” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU”
Seçim dönemi boyunca gece gündüz demeden gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinleyen, vatandaşların yoğun ilgisini Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünde boşa çıkarmayacaklarını kaydeden Maşalacı: 'İnşallah daha güçlü bir şekilde Meclise girerek Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu reformların çıkmasına katkı vereceğiz. Bu mücadelede birlik ve beraberliğimizi sağlayamazsak yenik düşeriz. Tarihe baktığımızda birlik ve beraberliğini sağlayamamış toplumlar dağılmışlardır. O nedenle içerideki birlik ve beraberliğimizi korumamız gerekmektedir' açıklamasında bulundu.

“BEKAMIZIN TEMİNATI OLAN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ'NE GÜÇ VERİN”
Memleket için siyaset yaptıklarını belirten Maşalacı şöyle konuştu: 
“Milliyetçi Hareket Partisi hiç bir zaman siyasi çıkarı için siyaset yapmadı, bunu her zaman gösterdik. Milliyetçi Hareket Partisi daima memleketinin çıkarına olan bir siyaset izledi. Türkiye dört bir yanda mücadele ederken bu mücadele esnasında devletimizi, hükümetimizi yalnız bırakamayız. Bu mücadele ancak güç birliği olursa, birlik ve beraberlik olursa sağlam bir çizgide devam edebilir. Bu yüzden geleceğin teminatı, bekamızın teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi'ne güç verin.”