MHP Milletvekili Adayı Maşalacı'dan birliktelik vurgusu!

MHP Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı 'Kerameti sadece kendinde gören, egosunu öne çıkaran kimseler yok olurlar' dedi.

  • 629
MHP Milletvekili Adayı Maşalacı'dan birliktelik vurgusu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Hacı İbrahim Maşalacı ve Muharrem Avcı İl Özel İdaresi’ni ziyaret etti. Maşalacı, önemli olan Kastamonu için bir ve beraber çalışmak olduğunu, kolektif çalışma kültürünü geliştirmeden Kastamonu’nun sorunlarının çözülemeyeceğini belirterek: “Kerameti kendinde gören, egosunu öne çıkaran kimselerin hüsran ve yıkımına, siyaset tarihimizde ve devlet hayatımızda sayısız örnek verilebilir” dedi.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan erken genel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı, 3’ncü sıra milletvekili adayı Muharrem Avcı ve parti teşkilatı ile birlikte İl Özel İdaresi’ni ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi.

Milliyetçi-Ülkücü Hareketin, 50 yıla varan mücadelesi boyunca biriktirdiği ahlaki değerleri, siyasi gelenekleri olduğunu ifade eden MHP Milletvekili Adayı Maşalacı, MHP’nin istikametini değer ve geleneklerin tayin ettiğini söyledi.

MHP camiasında öteden beri büyük bir dayanışma ruhu, birlik ve beraberlik anlayışının hâkim olduğunu dile getiren İbrahim Maşalacı: “MHP’nin geleneklerine anlam kazandıran Ülküdaşlık hukukunda; vefa ve lidere bağlılık yanında merhum Başbuğumuzun vediası olan Genel Başkanlık makamının onur ve haysiyetinin korunması önemli yer tutar. İnsan olan için zekâ yeterli değildir, akıllı olmak lazımdır. Politikada nice cevval ve zeki insan akılsızlığı, tedbirsizliği düşüncesizliği ve acemiliği yüzünden heder olup gittiği gibi; bunlar da defterimizden silinmiştir. Önemli olan ilimiz için çalışmaktır. İlimizin sorunlarına çözüm üretmek için kafa yormaktır. Bir ve beraber çalışma kültürünü oluşturmaktır. Ne kadar kolektif çalışabilirsek Kastamonu’nun sorunlarını o kadar hızlı çözeriz. Ben, demeden her zaman biz diye hareket ettiğimizde bir şeyleri değiştirebiliriz. Kerameti kendinde gören, davanın büyüklüğünü göz ardı ederek egosunu öne çıkaran kimselerin hüsran ve yıkımına, siyaset tarihimizde ve devlet hayatımızda sayısız örnek verilebilir. Bugüne kadar MHP gibi dava partilerinin veya fikir hareketlerinin ana gövdesinden kopup da iflah olan birini tarih kaydetmemiştir” dedi.

"MİLLİ İRADEYE SAYGISIZLIK"
Son dönemlerde araştırma adı altında yapılan çalışmalara da atıfta bulunan Maşalacı: “Toplumsal algıyı etkileyip yönlendirmek için yapılan spekülatif ve sözde anket sonuçlarının, geçmişte de yaşandığı gibi, bugün de bundan medet umanları hayal kırıklığına uğrayacaklar. Anket sonucu açıklayarak destekledikleri parti veya adayın kazanç elde edeceğini zannedenler hep yanılmışlardır. Uluorta anket sonucu ve tahmin açıklayanlar milli iradeye saygısızlık yapıp, milletle alay etmektedir. Anketçilik yaygınlaştığı günden beri Türkiye'de bu işi yapan firmaların ekseriyeti siyasi ihale aldıkları için MHP’ye musallat olmuşlardır. MHP, siyasi müessiriyeti, seçmeni etkileme potansiyeli, vaatleri, özgül ağırlığı ve hepsinden de önemlisi fikriyatı göz ardı edilerek kamuoyu yoklamalarında çoğunlukla aşağılarda gösterilmiştir.  MHP öyle bir siyasi fenomendir ki onun seçmen nezdindeki karşılığını sadece oy dağılımı, tercih ve temayül skalası üzerinden tespit etmek mümkün değildir. MHP'nin millet nezdindeki karşılığı, sadece oy pusulalarında, sandığa atılan zarfların içinde değil, gönüllerde, vicdanlarda ve ümitlerdedir. Kim ne derse desin Türk seçmeni temayülünü sandığa giderken netleştirir. MHP'yi sandıktan çıkamayacağını sananlar, bir kez daha mahcup olacaklar, partimiz bir kez daha aziz milletimizin ilgi ve sevgisine mazhar olarak güçlü bir grupla TBMM'de temsil edilmeye hak kazanacaktır. Daima milletimizle iç içe olan ve halkın nabzını da iyi tutan MHP teşkilatları, seçimlerde Cumhur İttifakı'nın kazanacağı zaferin en büyük mimarı olacaklardır." ifadesini kullandı.

“YATIRIMLARIN ARTMASI VE YENİ PROJELERİN HAYATA GEÇİRİLMESİ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”
İl Özel İdaresi’nin Kastamonu il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalara da değinen MHP Milletvekili Adayı İbrahim Maşalacı: “Özellikle köylerimizde yapılan yatırımların en üst seviyede gerçekleşmesi adına İl Özel İdaremiz önemli bir misyon üstlenmiş durumdadır. Bu anlamda kendilerine önemli görevler ve sorumluluklar düşmektedir. Önemli görev ve sorumluluklar çerçevesinde İl Özel İdaremiz köylerimizde gerek alt yapı, gerekse üst yapı çalışmaları konusunda önemli çalışmalar yapmaktadır. Yapılan bütün çalışmalar ilimizin gelişimi açısından son derece önem arz etmektedir. Bizlerde siyasiler olarak ilimizin gelişimi adına her türlü destek ve çabayı göstereceğiz. Milletvekilleri olduğumuzda inşallah şehrimize yapılacak olan yatırımların artması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi adına var gücümüzle çalışacağız. Türkiye’de bir ilki olan evsel katı atıkların İl Özel İdaremizce toplanması köylerimizde yaşam kalitesi standartlarının en üst seviyeye çıkarılması adına önemli bir projedir. Gece gündüz, yaz kış,  sıcak soğuk demeden canla başla çalışan, işçilerimize teşekkür ediyorum. Alın teri ile emeği, köylerimize hizmet olarak götüren sizlerin çabası takdire şayandır. 2017 yılında önemli çalışmalar hayata geçti. 24 Haziran’dan sonra birikim, tecrübe ve daha çok yatırım ile hep birlikte, el ele daha büyük işleri birlik ve beraberliğimizle hemşerilerimize ulaştıracağız” açıklamasında bulundu.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette çalışanların sorun, görüş ve önerilerini de tek tek dinleyen Maşalacı, her zaman işçilerin yanında olacağını, ilimizin göz bebeği özel idare çalışanlarının her zaman yanlarında ve emrinde olacaklarını vurguladı.