MHP, Seçim Beyannamesi Açıklanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi, 3 Mayıs 2015 Pazar günü Saat:13:00'de Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda Milletvekili Adaylarını tanıtacak

  • 636
MHP, Seçim Beyannamesi Açıklanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanı İbrahim Maşalacı tarafından yapılan yazılı açıklamada ;

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr.Devlet Bahçeli 3 Mayıs 2015 Pazar günü Saat:13:00'de Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda; Milletvekili Adaylarını tanıtacak olup, çok merakla beklenen Seçim Beyannamesi'ni Büyük Türk Milleti ile paylaşacağını duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi'ne gösterilen teveccühün günden güne arttığını, milletvekili adaylarımızla ilçelerde yaptığımız seçim çalışmalarımızda görmekteyiz. AKP'nin tüm politikalarının günden güne iflas ettiğine halkımız şahit olmaktadır.

İktidar partisinin ilimizdeki mevcut milletvekilinin verdiği demeçler de bunun birer göstergesidir. Kendi seçmenini bırakarak, Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül vermiş seçmenlerin oylarını emanet olarak göstermeye çalışarak, halkın gözünde algı operasyonu yapmaya çalışmaktadır. 2002 yılından beridir Kastamonu halkı AKP'ye hak ettiğinden daha fazla destek vermiş ancak bu desteğin karşılığını hiçbir şekilde alamamıştır. Çiftçimiz icra takipleri ile boğuşmakta, esnaflarımız ise siftah yapmadan kepenk kapatmaktadır. İstihdama yönelik hiçbir faaliyette bulunmayan mevcut iktidar, mevcut iş yerlerinin ise kapanmasına sebep olmuştur.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, 26 Nisan 2015 Pazar günü Almanya'da, Avrupa Türk Konfederasyon Tarafından Düzenlenen  "Türkiye Sevdası Kutlu Yürüyüş Şöleni" ile başladığı seçim propagandasına, Türkiye'de devam etmektedir. Her kesimin merak ettiği seçim beyannamemizle, iktidar yolundaki kutlu yürüyüşümüzde milletimizin dertlerine çare olacak mesajların verileceği, Kastamonu Milletvekili Adaylarımız; Sayın Emin Çınar, Sayın Hayati Hamzaoğlu ve Sayın Hakan Çetin'in de tanıtılacağı takdim töreninin büyük bir şölen havasında gerçekleştirileceğini gururla bildirir, Milliyetçi Hareket'in iktidar yürüyüşündeki bu büyük organizasyona tüm halkımızı davet eder, kamuoyunun bilgilerine sunarız.

HACI İBRAHİM MAŞALACI
MHP KASTAMONU İL BAŞKANI