MHP Tosya'da Miting Düzenledi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi, Milliyetçi Hareket Partisi 26. Dönem Kastamonu Milletvekili adayı Emin Çınar, partisi tarafından Tosya'da düzenlenen açık hava mitingine katıldı.

  • 374
MHP Tosya'da Miting Düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tosya Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen ve Tosyalıların yoğun ilgi gösterdiği açık hava mitinginde konuşan MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Tosyalılardan 1 Kasım’da kendilerini desteklemelerini istedi.

7 Haziran seçimlerinden bugüne partisinin gerçekte nelere hayır dediğini madde madde açıklayan Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, "MHP'nin hayırları Türk Milleti'nin hayrına olanlardır" dedi.

Milletvekili Emin Çınar sözlerine şu şekilde devam etti; "46 yıldır siyaset arenasında bulunan MHP, Türkiye ve Türk Milleti konusunda bu ülkede bulunan diğer siyasi partilerin hepsinden daha fazla hassas, haklı ve hakkaniyetlidir. Bölücülüğe, bölünmeye, zayıflamaya, Türk milli kimliğinin ve kültürünün yozlaşmasına, vatanın kan deryasına dönmesine, kardeş kavgasıyla içerisinden çıkılamaz bir döneme girilmesine tümüyle siyasi hesaplarla hareket eden birileri her şeye evet demiş olsa da, MHP Türk milleti için yanlış bulduğu, aleyhine olduğunu herkesten önce gördüğü, zarar vereceğine inandığı ne varsa hepsine siyasi hesaplardan uzak bir yaklaşımla hayır demiştir. CHP'nin AKP'ye özenerek MHP'ye yine "Hayırcı" yakıştırmasını yapması ise bambaşka bir komedi konusudur. Zira AKP'nin her şartına evet diyenlerin bir netice alamadıkları, yani koalisyon kuramadıkları, aldatıldıkları ortadadır."

SEDAT AĞACIKOĞLU (İHA)