MHP Vekil Adayı Maşalacı Cide'de vatandaşlarla buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı, yaşanacak bir Kastamonu'yu hep beraber kuracaklarını söyledi. 

  • 411
MHP Vekil Adayı Maşalacı Cide'de vatandaşlarla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı Cide’de esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Maşalacı, Kastamonu’da bir değişimin başlatılması gerektiğini ifade ederek bu değişimi sağlamak için birlik ve beraberlik içerisinde güç birliği yapacaklarını kaydetti.

24 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde vatandaşlardan destek isteyen MHP Milletvekili Adayı Maşalacı, Kastamonu halkının beklentilerini yerine getirmek için çok çalışacaklarını ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ilçe ayrımı yapmaksızın en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

Cide’de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşarak halkın gösterdiği sevgiye layık olabilmek için gece gündüz dur durak bilmeden çalışacağını belirten İbrahim Maşalacı: “Türkiye 24 Haziran’da önemli bir seçime girecek. 24 Haziran seçimleri Türkiye’yi ilgilendirdiği kadar Kastamonu’yu da yakından ilgilendiriyor” dedi.

“BİR VE BERABER OLARAK HEMŞERİLERİMİZLE BERABER BU SARMALIN İÇERİSİNDEN ÇIKACAĞIZ”
İlçelerin sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade eden Maşalacı: “Biz İnebolu’nun da, Abana’nın da, Bozkurt’un da, Çatalzeytin’in de, Cide’nin de, Doğanyurt’tun da sorunlarını çok iyi biliyoruz. Kısacası tüm ilçelerimizin sorunlarını özümseyerek rapor haline getirdik. Milletvekili seçildiğimiz zaman inşallah ilimizin sorunlarını milletin kürsüsünden haykırma zamanı gelmiştir. Öncelikle yapmamız gereken ilimize hak edilen değeri sağlamaktır. Biz Kastamonu’nun hak ettiği değer sağlayacağız. Cideliler, İnebolulular, Abanalılar, Bozkurtlular, Çatalzeytinliler ve Doğanyurtlular sağlık hizmetlerinin en iyisini hak ediyor. Benim hemşerim hasta olduğunda hem ulaşımda yaşanan sıkıntılar nedeniyle hem de hastanelerimizdeki fiziki alt yapı yetersizliği nedeniyle perişan oluyor. Buradan söz veriyorum ki tüm hemşerilerime hak ettikleri sağlık hizmetlerini getireceğiz. Bu bizim boynumuzun borcudur. Benim hemşerilerimin evlerine giden köy yolları kar yağdığı için kapanmamalıdır. Sahil ilçelerimizde yaşanan ulaşım ve yol sıkıntısını çözeceğiz. Benim hemşerilerimin kar yağdığı için yoları ulaşıma kapanmamalı, elektrikleri kesilmemelidir. Biz artık bu yüzüstü bırakılmışlıktan bir an önce kurtulmalıyız. Bir ve beraber olarak hemşerilerimizle beraber bu sarmalın içerisinden çıkacağız. Biz Kastamonu’yu el birliği ile yine Kastamonu’nun evlatları olarak Türkiye’nin en üst düzeyinde bulunan vilayetleri arasına getireceğiz. Biz Kastamonu’yu dünya vilayetleri arasında yer aldıracağız. Bunun için çok çalışacağız” diye konuştu.

“KASTAMONU HALKI İLE BERABER YAŞAYACAĞIZ”
Ülkenin ekonomik darboğazdan geçtiğini ve halkın ekonomik zorluklarla baş etmek zorunda bırakıldığını ifade eden MHP Milletvekili Adayı Maşalacı: “İlçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğu hayatlarını emekli maaşları ile sürdürmeye çalışıyor. Emeklilerimiz aldıkları 3 kuruş ile ay sonunu çok zor getiriyor. İşte biz bu sebeplerden ötürü her emeklimize hem Ramazan Bayramında hem de Kurban Bayramında ikramiye verilmesi yerinde bir karardır. Az da olsa emeklilerimize destek sağlayacaktır.  Ülkemiz için verdiğimiz her sözün arkasındayız ve mutlaka yerine getireceğiz. Devlet Söz diyoruz.  Halkımızın gösterdiği sevgi hiçbir zaman karşılıksız kalmayacak. Yıllarca ihmal edilen ilçelerimizin sorunlarını çözmek için her türlü girişimde bulunağız. Vaatlerimizi sadece söylemlerde bırakmayacağız. Yapacağımız icraatlar da çözümü herkesin görecek.”