MHP'li Adaylar Alandan Ayrıldı

MHP'de kurultay tartışmaları devam ediyor.

  • 421
MHP'li Adaylar Alandan Ayrıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Genel Başkan adaylarının çağrısı ile kongrenin yapılacağı Büyük Anadolu Otelin önünde toplanan partililer, Ankara Esenboğa Havaalanı yolunu trafiğe kapattı. Havalimanına gitmek isteyen vatandaşların kimi yürüyerek kimi diğer yöne geçerek ticari taksi ile havaalanına ulaşmaya çalıştı.

MHP’de kurultay tartışmaları devam ediyor. MHP genel başkan adayları Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ kurultayın yapılmak istendiği Büyük Anadolu Oteli önünden ayrılmasının ardından Meral Akşener’de bir konuşma yaparak alandan ayrıldı. Çevik kuvvet ekipleri, kurultayın yapılmak istendiği otele giden yollarda güvenlik önlemi aldı. MHP Genel Başkan adaylarının, partililerin bulunduğu alandan ayrılması üzerine, partililer Ankara Esenboğa Havaalanına giden yolu trafiğe kapattı. Yolun trafiğe açılması için uzun süre anons yapıldı. Yapılan anonsa uyulmaması nedeniyle havaalanına gitmek isteyen yolculardan bir kısmı yürüyerek gitti. Trafiğin engellenmesi sebebiyle havaalanı yolunda trafik felç oldu. Çevik kuvvet ekiplerinin araya girmesi ile trafik açıldı.

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, partililere seslendi. Bu yolculuğun devam edeceğini kaydeden Akşener, “Şimdilik evimize gidiyoruz. İktidara sesleniyorum; ne yaparsanız yapın ülkücü hareketi engelleyemeyeceksiniz” dedi. Açıklamanın ardından Akşener’de alandan ayrıldı.