MHP'li Çınar, Ak Parti'ye Yüklendi

Kastamonu MHP Milletvekili Emin Çınar, MHP'nin 1 Kasım seçimleri için en ideal listeyi oluşturarak birinci parti olma noktasında başarıyı yakalayacağını söyledi.

  • 773
MHP'li Çınar, Ak Parti'ye Yüklendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP KASTAMONU MİLLETVEKİLİ EMİN ÇINAR: “13 YILDA YAPAMADIKLARINI 4 YILDA NASIL YAPACAKLAR”

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olarak Kastamonu’nun sorunlarını bilen ve çözüm önerileri sunan bir kadro ile yola çıktıklarını ifaden ederek, 13 yıldır iktidara sahip olan siyasi iktidarın Kastamonu’nun sorunlarını çözemediği gibi çözümü için atılan adımlara da destek olmadığını, laf ürettiğini kaydetti.

1 Kasım’da ülkenin erken genel seçime gittiğini ve adayların belirlenerek listelerin oluşturulduğunu belirten Emin Çınar, MHP’nin 1 Kasım seçimleri için en ideal listeyi oluşturarak birinci parti olma noktasında başarıyı yakalayacağını söyledi. MHP olarak Kastamonu’nun sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını aktaran Çınar, “Laf üretmek için yola çıkmadık. Birileri gibi yeniden diye başlamıyoruz. 13 yılın hesabını sormak için varız diyoruz. MHP olarak seçim vaatlerimizi ifade etti. 7 Haziran seçimleri döneminde bizim vaatlerimizi inandırıcı bulmayarak alaya alanların geldiğimiz noktada vaatlerimizi harmanlayarak kullandıklarını görüyoruz. Biz seçim beyannamemizi halkımızın sorunlarını baz alarak oluşturduk. Biz diğer partilere nazaran seçim vaatlerimizi oluştururken kaynağı da nereden bulacağımızı açıkça belirttik. Düne kadar asgari ücretin arttırılması yönündeki vaatleri gerçekçi bulmadıklarını ifade edenlerin bugün gelinen noktada bizim söylediğimiz rakamlara yaklaşık rakamları açıklamışlardır. Bizim de ne kadar haklı olduğumuz siyasi iktidarın seçim vaatlerinde de açıkça görülmüştür. Kaynak yok diye bağıranlar kendi seçim vaatlerinde ekonomik vaatleri ağırlıkta tutarak kaynağın aslında Türkiye’de fazlasıyla olduğunu açıkça ortaya koymuştur. Suriye’den gelen yaklaşık 3 milyon insana bakabiliyorsak ülkemizdeki emeklilere, asgari ücretliye de gayet iyi şekilde bakarız” dedi.

“ANKETÖRLERİN GÖZALTINA ALINMASI KABUL EDİLEMEZ”

Gezici Araştırma Şirketi’nin Devrekâni’de yaptığı sırada anketörlerin gözaltına alınması kabul edilemez olduğuna dikkat çeken Emin Çınar, şöyle konuştu: “Araştırma şirketleri elbette bu araştırmayı gerçekleştirecek. Değişik noktada sorular sorulabilir. Sorular beğenilmedi diye anketörleri gözaltına aldırmak iktidarın oy kaybını ortaya çıkmasını engellemeye yönelik bir harekettir. 17-25 Aralık olarak bilinen olayları soruşturma komisyonu başkanının Hakkı Köylü olması evliyalar ve şehitler diyarı milletvekili olması üzücü bir durumdur”

“13 YILDA YAPAMADIKLARINI 4 YILDA NASIL YAPACAKLAR”

Siyasi iktidarın Kastamonu’da icraat yerine laf ürettiğini vurgulayan MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, “2015 yılında Kastamonu’da sağlık sorunlarını konuşuyoruz. Kastamonu ilçeleri ile olan ulaşım sorununu konuşuyoruz. Doğu Çevre Yolu’nun ne zaman açılacağını konuşuyoruz. İlçelerimizin içme suyunu, yolunu ve kanalizasyon sorunlarını konuşuyoruz. Biz Kastamonu’nun merkezi bütçeden istediği payını düzgün raporlarla ifade edilmediği için alamadığını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Cihan Çetin ise, 1 Kasım erken genel seçimlerin ülke için hayırlı olmasını temenni ederek, şunları kaydetti: “Arkadaşlarımızla beraber girmedik ev, sıkmadık el bırakmamak için gayret göstereceğiz. Kastamonu’da fetret Devri’ni sona erdirmek için halkımızın yanında olarak çalışacağız”

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)