MHP'li Çınar, Partililerce Karşılandı

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyeliğine seçilmesinin ardından Kastamonu'da Kadı Dağında partililer tarafından karşılandı.

  • 724
MHP'li Çınar, Partililerce Karşılandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, İl Başkanı, Kadın Kolları Başkanı, İl ve İlçe teşkilatı tarafından Kadı Dağında karşılandı.

Milletvekili Emin Çınar, “Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanı bir değerlendirme yaptı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Parlamentosunda temsil noktasında Milliyetçi Hareket Partisine düşen Katip Üyelik noktasında şahsıma teveccüh gösterdiler. İnşallah memleketimize, ülkemize bu hizmeti yapmak nasip olur. İnşallah Kastamonu’ya daha iyi, daha faydalı ve güçlü bir şekilde hizmet ekmek nasip olur. Sayın Genel Başkanımızın Kastamonu’ya farklı bir bakış açısı var. Bu şahsıma ait olan bir teveccüh değildir. Kastamonu’ya verdiği önemi gösteren bir anlamdır. Bundan sonraki dönem içerisinde meselemiz Milliyetçi Hareket Partisinin meselesi değil, Kastamonu’nun meselesidir” dedi.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)