MHP'li Maşalacı, Şahin ve Köylü'ye Yüklendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanı İbrahim Maşalacı basın açıklamasında bulundu.

  • 426
MHP'li Maşalacı, Şahin ve Köylü'ye Yüklendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün yayınlanan mahalli gazetelerimizdeki AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve AKP  Milletvekili Adayı Hakkı Köylü’nün açıklamalarını üzüntü ve ibretle okuduk.

Mehmet Ali Şahin, Karabük Belediye Başkanı Hemşerimiz Rafet Vergili’nin AKP’yi eleştirirken “Bunlar 12 yılda Karabük’e çaktıkları bir çiviyi gösterebilirler mi?” sorusuna verdiği cevapta: “ Spor bakanlığım döneminde Kastamonu’nun İnebolu İlçesine yapılacak olan yüzme havuzu yatırımını Karabük’e getirdim.” diyerek Kastamonu ve İnebolu’ya yaptığı haksızlığı itiraf etmiştir. Adında “Adalet” kelimesi olduğunu söyleyen bir partinin bakanının yaptığı bu  işi Kastamonulu hemşerilerim herhalde hoş görmeyeceklerdir.

Yine aynı Mehmet Ali Şahin’in yaptığı gibi AKP Milletvekili Adayı Hakkı Köylü de” İktidar olarak bazı şeyleri gözden kaçırdık. Seçim beyannamemizde çiftçilerin, memurların, emeklilerin, gençlerin hayatlarını kolaylaştıracak, maddi durumlarını yukarı çekecek şeyler koyduk.”  İtirafıyla 13 yıllık bir iktidarın başarısızlığını itiraf etmiş oldu. MHP’lilerin çoğunluk olan AKP’de toplanmalarını isteyen Sayın Köylü’ye diyoruz ki: Biz sizin başkanlığını yaptığınız komisyonun hırsızlıkları nasıl akladığını unutmadık. Çözüm süreci diye ülkeyi nasıl bölünmenin eşiğine getirdiğinizi unutmadık.” Milliyetçiliği ayaklarımın altına aldım, ezdim.” Dediğinizi unutmadık. Okullardan “ Türk’üm, doğruyum, çalışkanım.” diyen andımızı yasakladığınızı unutmadık. Türk adının kaldırılacağı bir anayasa yapma isteği içinde olduğunuzu biliyoruz. İşte bu sebeplerle “Türk’üm, milliyetçiyim” diyenler bu seçimlerde mutlaka daha önceki seçimlerde hangi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar MHP’yi tercih edeceklerdir.