MHP'ye Niçin Oy Vermeliyiz?

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığından basın açıklamasında bulunuldu.

  • 435
MHP'ye Niçin Oy Vermeliyiz?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim yaklaşıyor. Pazar günü sandığa gideceğiz. Sizleri Türkiye’nin geleceğine, Milliyetçi Hareket Partisine güç ve omuz vermeye, ortaya koyduğu programa destek olmaya davet ediyoruz.

Bunu başarabilecek kadro, fikri hazırlık, azim ve irade bizde mevcuttur. Tek ihtiyacımız yüce Türk milletinin “ ülkenin geleceğine” sahip çıkması ve Milliyetçi Hareket Partisine destek vermesidir.

Seçmenin neden Milliyetçi Hareket Partisine destek vermesi gerektiğinin sebeplerini de şöyle açıklayabiliriz:
MHP son kaledir. Bütün partiler milliyetçiliği terk etti. Milliyetçilik konusunda hassasiyeti olanların gideceği tek adrestir MHP.
Terör konusunda taviz vermeyen, müzakere yaklaşımını benimsemeyen tek partidir MHP. Vatan konusunun pazarlık konusu yapılmaması gerektiğini düşünenlerin adresidir MHP.
Cumhuriyetin ve demokrasinin kazanımlarının hoyratça harcandığı ve ikinci sınıf bir Ortadoğu ülkesine dönüştürülen Türkiye’yi birinci sınıf demokrasiye dönüştürecek tek partidir MHP.
Parlamenter demokrasiyi güçlü kılacak, yargı bağımsızlığını oluşturacak ve kuvvetler ayrılığı ilkesini hayata geçirecek tek adrestir MHP.
Ürettiğimizden çok tüketiyoruz. Bundan kaynaklanan açığı da borç ve kaynağı belirsiz dış sermaye ile döndürmeye çalışıyoruz. Yatırıma ihtiyacımız var. Yerli ve yabancı yatırımcının ülkeye yatırım yapabilmesi için hukuka ihtiyaç var. Hukuku tesis ederek yatırımların artmasını sağlayacak tek partidir MHP.
Devlet otoritesi ve kamu düzeni çökmüş durumda.  Hâlâ devletin giremediği bölgeler var. Otoriteyi ve düzeni tesis edecek tek partidir MHP.
Kutuplaşma artmış durumda. Bunun kaynağı olan tek kişi de Cumhurbaşkanı Recep   Tayyip Erdoğan’dır. Onun anayasal sınırlarına dönmesi şarttır. Bunu sağlayacak tek adrestir MHP.
Yolsuzluklarla mücadele edecek, her şeyden önce 17/ 25 Aralık davalarının peşini bırakmayacak ve suçluların cezalandırılmalarını sağlayacak tek partidir MHP.
Türkiye’nin geniş kesimi milliyetçi ve muhafazakârdır. Bu konuda Türkiye seçmeninin gözündeki tek alternatiftir MHP.

İşte bu yukarda saydığımız sebeplerle Türkiye’nin birliğine, dirliğine ve geleceğine duyarlı, demokrasinin erdemine inanan, tam bağımsız Türkiye ve barış içinde bir vatan bekleyenleri 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin üç hilâlli bayrağı altında birleşmeye ve böylece ülkenin geleceğine sahip çıkmaya davet ediyor, saygılarımızı sunuyorum.