MHP'li Aydın, İl Emniyet Müdürü Karabulak'ı ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak'ı makamında ziyaret etti.

  • 843
MHP'li Aydın, İl Emniyet Müdürü Karabulak'ı ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sohbet havasında geçen ziyarette MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın her zaman devletin ve güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirterek, “Rize’de uğradığı menfur saldırı sonucu şehit olan Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'ye Allah’tan rahmet, emniyet teşkilatına ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Aynı saldırıda yaralanan Personel Şube Müdürü Ercan Polat ve koruma memuru Yiğit Can Köksal'a da acil şifalar temenni ederiz. Başımız sağ olsun” dedi.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinin güvenliği aşamasında Emniyet teşkilatına büyük görevler düştüğünü ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de Kastamonu Emniyet Müdürlüğü'nün üstüne düşen vazifeyi başarıyla yapacaklarına inancının tam olduğunu belirtti.

Seçim güvenliği konusunda Emniyet Teşkilatının hassas ve dikkatli olduğunu belirten Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, bu konuda en hızlı ve başarılı çalışmalardan birini yürüttüklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Karabulak, yeni yönetime başarı dileklerini sundu.

Ziyaret sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu teşkilatlarında parti genel merkezinin talimatları doğrultusunda il genel meclisi ve belediye meclisi üyeliği için aday adaylığı başvuru süreci devam ettiğini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için MHP'den Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyeliği aday adaylığı başvuruları 15 Ocak 2019 Salı günü, saat 17.00'de sona erecektir.

Partimizde kurulan komisyonlar tarafından alınan Aday Adayı başvuruları titizlikle incelenecektir. Yoğun bir çalışma temposu ile hazırlandığımız Mahalli İdareler seçimlerine Aday Adayı başvuru süreci ile ayrı bir ivme kazandırıyoruz. Vatandaşlarımızın teveccühünün, MHP adaylarından yana olacağı kanaatindeyiz. Tüm çalışmalarımız, Kastamonu merkez ve bütün ilçelerde Belediye Başkanlıklarını almak yönündedir. Gece gündüz demeden ve mesai mefhumu olmadan çalışıyoruz” diye konuştu.