MHP'lilerden Birlik Beraberlik Mesajı

MHP'li milletvekili adayları, Kastamonu'ya gelişlerinde birlik ve beraberlik mesajları verdi. MHP'li milletvekili adaylarını ise, çok sayıda partili Kadı Dağı mevkisinde sevinçle karşıladı.

  • 697
MHP'lilerden Birlik Beraberlik Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP’Lİ VEKİL ADAYLARI, KADI DAĞINDA SEVİNÇLE KARŞILANDI
MHP Genel Merkezi’nin Kastamonu İl ve İlçe Teşkilatlarının temayül yoklaması sonucu 13 milletvekili aday adayı arasından görevlendirdiği milletvekili adayları, Kastamonu’ya geldi. Kadı Dağı mevkisinde partililer tarafından sevinçle karşılanan MHP Kastamonu Milletvekili Adayları, birlik ve beraberlik mesajları vererek, 7 Haziran’da iktidara gelerek 7 şiddetinde deprem oluşturacaklarını belirttiler.

Kadı Dağında partililerle selamlaşan MHP Milletvekili Adayları, ardından dualar eşliğinde kurban kesti. Kesilen kurbanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulanan MHP Kastamonu Milletvekili aynı zamanda Milletvekili Adayı Emin Çınar, “13 tane aday adayı ile birlikte, Kastamonu’yu en iyi şekilde temsil etmek için bir göreve talip olduk. Biz, burada üç tane aday olarak değil, 13 tane aday adayı arkadaşımızın onur ve şerefiyle de kapı kapı, gece gündüz demeden dolaşarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Bayrağı hor görenlere, ülkeyi bölmek isteyenlere veyahut vatan hainleri ile masa başında oturup vatandaşımızı hain ilan edenlere, Kastamonu’dan MHP’nin gür bir sesini genel başkanımıza ulaştıracağız inşallah. Buda MHP’nin Kastamonu’da birinci parti olma hedefi ve inşallah ta 7 Haziran tarihinden sonra MHP’nin iktidarıyla buluşması demektir. Ben, buraya gelmeden önce genel başkanımıza ziyarette bulundum. Bütün aday arkadaşlarımıza ve teşkilatlarımıza, sonsuz selamlarımızı kendi tabiriyle, ‘Biz, Kastamonu’dan MHP’nin adaylarının alayını istiyoruz’ dedi. Bizde, bu söz doğrultusunda inşallah Kastamonu’dan en güzide şahsiyetlerimizin temsil noktasında görevlendirildiği bu vazifeyi yerine getirmek için teşkilatlarımızla birlikte, sizlerle beraber, gece gündüz demeden çalışacağız. 30 Mart tarihindeki buruk sevincimizi inşallah bütünleştirerek hep birlikte bu sevince ulaşacağız. 7 Haziran’da Türk milletinin kurtuluşunun vesile olacağı üç hilali temsil eden üç tane güzide şahsiyetimizle inşallah mecliste Kastamonu’nun sorunları için mücadele etmeyi cenabı Allah bizlere nasip etsin” dedi.

“7 HAZİRAN’DA 7 ŞİDDETİNDE DEPREM OLUŞTURACAĞIZ”

13 değerli milletvekili aday adayları arkadaşlarıyla birlikte milletvekilliğe görevine talip olduklarını ifade eden MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hayati Hamzaoğlu ise, “3 değerli arkadaşımızın, genel merkezimin ve teşkilatlarımızın taktiriyle sıralamaları yapıldı. Biz, bu işlerde mevkiler ve makamlar için siyaset yapmadığımızı her defasında söyledik. Bu hamurun temelinde makam, mevki siyaseti değil, vatan siyaseti olduğu için bu davanın kara toprağın bağrında verdiği 5 bin tane şehidi var. Bu 5 bin şehidin hiçbir tanesi bu mücadeleyi verirken, milletvekilliği, belediye başkanlığı adaylığı için kara toprağın bağrına girmedi. Biz, onların bıraktığı yoldan devam etmek için yerimiz, sıramız ne olursa olsun dedik, Allah nasip ederse 7 Haziran’da biz, MHP olarak kalemizin rövanşını alacağız. 140 bin oydan bahsedenlere, 90 bin oy yukarıya geçemediklerinde şaşkına çevireceğiz. Memleketimizin dört bir köşesinde köy köy, ilçe ilçe, bu mücadeleyi kol kola bütün teşkilatlarımızla birlikte inşallah 7 Haziran akşamı zaferimizi ilan edeceğiz” diye konuştu.

Hakan Çetin’in açıklamasında mütevazılık yaptığına dikkat çeken Hamzaoğlu, şöyle konuştu: “Hakan Çetin kardeşimiz, mütevazılık ediyor. Bu memlekette çok köklü kayalar, 7 şiddetindeki depremde yerle bir olmuştur. Bu, 7 şiddetindeki deprem, 7 Haziran’da inşallah olacaktır”

“Benim, seçilme gibi bir iddiam bulunmuyor” diyen MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hakan Çetin de, şunları söyledi: “Fakat partimin devrisi olacağım. 3’üncü sıra adayı olarak bulunduğum ilçede Taşköprü’de mevzileri sağlam tutmaya çalışacağım. Önemli olan listeye girmek değil, gönüllere girmektir. Gönüllere de girenlere selam olsun”

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)