Milletvekili Baltacı'dan Seydiler ilçesine ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, hafta sonu Seydiler'de çeşitli gezi ve ziyaretlerde bulundu.

  • 2834
Milletvekili Baltacı'dan Seydiler ilçesine ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TBMM’den artan zamanını Kastamonu’da ilçe ve köy gezilerine ayıran Milletvekili Baltacı, Seydiler’de önce Ziraat Odası’nı sonra Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Baltacı’ya Seydiler ziyaretlerinde CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, İl Başkan Yardımcısı Özlem Eylem Kurt, CHP Seydiler İlçe Başkanı Murat Yavuz ve CHP Seydiler Belediye Meclis Üyesi Yücel Sezen ile birlikte partililerde eşlik etti.

Seydiler Ziraat Odası Başkanı Cemal Eğilmez ile çiftçinin sorunları hakkında görüş alış verişinde bulunan Milletvekili Baltacı, Muhtarlar Derneği Başkanı İzzet Sancak ve muhtarlardan köylerin taleplerini dinledi.

Organize Sanayi Bölgesi’nde Emmidağ Mermer, Akpınar Ahşap ve Uğurlu Pişmaniye fabrikalarını gezen Milletvekili Hasan Baltacı ayrıca Yeni Küçük Sanayi Sitesi’ndeki yeni işyerlerine taşınan esnafları tek tek dolaşıp hayırlı olsun dileklerini iletti, 10 Kasım anısına iş yer sahiplerine Atatürk portresi armağan etti.