Milletvekili Baltacı'ya kritik görev

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), örgütsel kapasitesini arttırmak için başlattığı çalışmalar kapsamında 'Karadeniz Masası'nı kurdu. 

  • 3059
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Milletvekili Baltacı'ya kritik görev

Artvin, Bartın, Düzce, Giresun, Karabük, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Trabzon ve Zonguldak’ı kapsayacak olan Karadeniz Masası’nın koordinatörü CHP Kastamonu Milletvekili Parti Meclis üyesi Hasan Baltacı oldu.

CHP Parti Örgütü’nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP tarafından oluşturulacak Karadeniz Masası’na ilişkin 12 ilin il başkanları, Parti Meclisi üyeleri ve bölge milletvekillerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirileceğini anlattı. Salıcı, Karadeniz Masası’nı koordine edecek ismin ise CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı olduğunu söyledi.

Yılbaşından itibaren çalışmaya başlayacak Karadeniz Masası kapsamında, kanaat önderleri ve CHP’ye katılmak isteyen kişilerle bire bir görüşmeler yapılacağını, CHP’nin örgütsel kapasitesini arttıracak temaslarda bulunacaklarını belirten Salıcı, son genel seçimlerde 12 ilin 10’undan vekil çıkardıklarını hatırlattı ve 12 ilin toplam milletvekili sayısının 48 olduğunu, gelecek seçimlerde Düzce ve Rize’den de milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

Karadeniz’de temas kurulacak seçmenlere birincil olarak ekonomik tabloda yaşanan olumsuzlukları ve CHP’nin bu alana ilişkin çözüm politikalarını anlatacaklarını belirten Salıcı, "Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kendisini geçmişte en rahat gördüğü alanlara giriyoruz. Hiçbir yerde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kendisini politik olarak baskın gösteremeyeceği ya da göremeyeceği bir Türkiye olacak. CHP örgütü bunu sağlayacak" diye konuştu.

"SORUMLULUĞUMUZU BİLİYORUZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin de milletvekili Hasan Baltacı’ya verilen kritik görev sonrasında yaptığı açıklamada, “Partimiz 12 ilin olduğu Karadeniz Masası kuruyor. Karadeniz Masası’nı milletvekilimiz Hasan Baltacı koordine edecek. Üzerimizdeki sorumluluk artık daha fazla, görevimizi biliyoruz. Daha çok çalışacağız” dedi.

"HEDEFİMİZ İKTİDAR"

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak da “Karadeniz Masası; Milletvekilimiz ve Parti Meclisi Üyemiz Hasan Baltacı koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdürecek. Partimize, ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun. Kararlı adımlarla hedefimiz iktidar” dedi.