Milletvekili Çelik, Taşköprü'de incelemelerde bulundu

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Taşköprü ilçesinde incelemelerde bulundu.

  • 2796
Milletvekili Çelik, Taşköprü'de incelemelerde bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, ilk olarak AK Parti Taşköprü İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol ile birlikte Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal’ı makamında ziyaret etti.

Çelik öncelikle Taşköprü OSB’nin durumu ve ilçede yapılması hedeflenen diğer projelerle ilgili Kaymakam Partal'la bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Partal, Milletvekili Çelik’e teşekkür etti.

Taşköprü OSB ziyaret edildi

Milletvekili Metin Çelik, AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol ve yönetim kurulu üyeleri, Taşköprü OSB’de inşası devam eden salkım enerji firmasını da ziyaret ederek şantiye şefi Aziz Cumurcu’dan fabrika hakkında bilgi aldı. Dört ay gibi kısa bir sürede fabrikanın büyük ölçüde tamamlanmış olmasının sevindirici olduğunu dile getiren Çelik, bu ve bunun gibi işletmelerin ilçeye ekonomik değer katacağını ifade etti.

Çelik, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Taşköprü Orman İşletme Müdürü Taner Altun’u makamında ziyaret ederek ormancılık faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Çelik, orman işletmesindeki ziyaretin ardından inşası devam eden Taşköprü Emniyet Müdürlüğü binasındaki çalışmaları yakından inceledi. Daha sonra Taşköprü Devlet Hastanesi Başhekimi Halil Hüseyin Bıyıklı’yı da ziyaret eden Çelik, son olarak İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Vahit Yıldız’ı da ziyaret ederek pandemi sürecindeki çalışmalar ve inşası yeni tamamlanan ilçe sağlık müdürlüğü binası hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Çelik, ziyaretlerin tamamlanmasının ardından ilçeden ayrıldı.