Milletvekili Çelik, Taşköprü'de mahalle iftarına katıldı

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Taşköprü Belediyesi'nin koordinesinde düzenlenen mahalle iftarına katıldı. 

  • 773
Milletvekili Çelik, Taşköprü'de mahalle iftarına katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taşköprü Belediyesi koordinesinde mahalle muhtarlığı, STK temsilcileri ve hayırsever vatandaşların desteğiyle her akşam farklı bir mahalle verilen iftar yemeklerinden Tabakhane Mahallesi’nde verilen iftar yemeğine katılan Milletvekili Çelik, mahalle sakinleri ile iftarını açtı. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Ali Eşref Sevim, Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhun Çorbacı, Belediye Meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılanan AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, ilk olarak vatandaşları selamladı ve hayırlı iftarlar diledi.

Daha sonra Tabakhane Mahallesi sakinleri ile birlikte iftarını açan Milletvekili Çelik, Ramazan ayının birlik, beraberlik ayı olduğuna dikkat çekerek mahalle iftarlarının da bu nedenle oldukça anlamlı olduğuna dikkat çekerek Belediye Başkanı Hüseyin Arslan başta olmak üzere tüm emeği geçenleri tebrik etti.

İftar yemeği yapılan duanın ardından sona erdi. Taşköprü’de mahalle iftarları 1 Temmuz Cuma günü Tekke Mahallesi’nde sona erecek.