Milletvekili Demir'den Kar Mesaisi

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, seçim bölgesinde hayatı olumsuz etkileyen kötü hava muhalefeti yüzünden günlerini Kastamonu'da geçiriyor.

  • 1276
Milletvekili Demir'den Kar Mesaisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülke genelinde hayatı olumuz şekilde etkileyen kış, Kastamonu'da etkisini daha fazla hissettirdi. Yoğun şekilde tipi olarak yağan kar yağışı, ilin özellikle sahil ilçelerine bağlı olan köylerini vurdu. Bir çok köye ulaşım sağlanamazken bir çoğuna da elektrik verilemiyor.

Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Kastamonu'da hayatı durma noktasına getiren çetin kışta ihtiyacı olan vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirtti. Afet sayılabilecek bu durumda vekili olarak seçildiği halkın her zaman yanında olmasının boynunun borcu olduğunu söyleyen Demir, "Gece karla mücadele eden ekipleri ziyaret ederek onlara yiyecek içecek dağıtıyoruz.

Tüm ilçelerdeki çalışmaları yakinen takip edip çalışmalar hakkında bilgi alıyorum. Bir aksaklık olan yere takviye ekip istiyoruz. Ekiplerin yetersiz kaldığı yerlere aracım ve ekibimle kendim gidip yardımcı oluyorum. Bu sene kış özellikle sahil ilçelerimizi daha fazla etkili oldu. Vatandaşlarımızdan sürekli yardım talebi alıyoruz, bizi onlar buraya seçti. Bizde her zaman onların hizmetinizde olacağız" dedi.

Kastamonu'da son yılların en yoğun kışı yaşanırken, ekipler kapanan yolları açmak için büyük çaba sarf ediyor.

MEHMET SALMAN (İHA)