Muay Thai Balkan Üçüncüsünden, Babaş'a Ziyaret

4. Balkan Açık Çocuklar Muay Thaı Şampiyonasında Balkan üçüncüsü olan Halil Can Tuncel, Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret etti.

  • 905
Muay Thai Balkan Üçüncüsünden, Babaş'a Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et


11-14 Aralık 2014 tarihleri arasında İstanbul’da 4’üncüsü düzenlenen Balkan Açık Çocuklar Muay Thaı Şampiyonasında Balkan üçüncüsü olan Ilgaz Spor Kulübü aynı zamanda milli sporcu Halil Can Tuncel, Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı makamında ziyaret etti.

Şampiyonada kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Babaş’a teşekkür eden Halil Can Tuncel, “Güzel bir başarı elde ettik. Bir sonraki organizasyonlarda daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyoruz. Bu başarıda Belediye Başkanımızın desteği çok büyüktür. Bize verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise, şampiyonada büyük başarı örneği gösteren Ilgaz Spor Kulübünün oyuncusu Halil Can Tuncel’i tebrik ederek, spora ve sporcuya verdikleri desteklerin artarak devam edeceğini kaydetti.

Başkan Babaş, “Son bir yılda sporun her alanında önemli merhaleler kat ettik. Şüphesiz ki bu başarılar şehrimize önemli katkılar sağlayacak. Biz spora ve sporcularımıza olan desteğimizi arttırarak devam ettireceğiz. Balkan şampiyonasında üçüncü olan sporcu kardeşim Halil Can Tuncel’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Halil Can Tuncel, 2014 yılında bölge şampiyonu olduktan sonra Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştı. Burada da Türkiye şampiyonu olan başarılı sporcu Tuncel, 9 ülkenin katıldığı Balkan şampiyonasına gitmeye hak kazanarak, üçüncülük elde etmişti.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)