Muhtar Çölez'den Kovid-19 sürecine ilişkin çalışma

Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez "Kovid-19 sürecini PDR uzmanları desteğiyle değerlendirmek için çalışmaya karar verdik" dedi.

  • 758
Muhtar Çölez'den Kovid-19 sürecine ilişkin çalışma
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kovid-19 sürecini PDR uzmanları desteğiyle Toplum-Aile-Çocuk, Toplumsal Yaşam-Aile İçi Yaşam-Okul Süreci konularında değerlendirmek için sosyal medya hesaplarından yayın yapılacak.

İlki yarın akşam (09 Eylül 2020 çarşamba günü saat: 20:00) gerçekleştirilecek yayın instagram ve facebook sayfalarından yayınlanacak.

İnstagram, facebook (Hakan Çölez), instagram facebook (pdrkastamonu), sonrasında da  youtube (Hakan Çölez) kanalı üzerinden yayınlanacak yayınla ilgili açıklama yapan Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez; “Kovid-19 süreci başladığı günden bugüne market ve fırın hizmetleri, üstlerimizden gelen hizmetlerin duyurulması, serbest geziler ve uzaktan da olsa görüşmeler, sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın veya videolarla kendimizce çalışmalar yapmaya çalıştık. Tüm bunlardaki gayemiz bazen dertleşmek bazen ihtiyaç karşılamak oldu.”

Kovid-19 süreci PDR uzmanları desteği ile değerlendirilecek

Muhtar Çölez; “Yetkili makam sahipleri Kovid-19 ile alakalı düzenli olarak uyarılarını yapıyorlar. Bizde muhtarlık olarak daha fazla ne yapabiliriz diye araştırdık. Fikir sahiplerinin katkıları sonucunda Türk PDR Derneği Kastamonu Şubesi Başkanı Kenan Turan ile görüştük. Yönetim kurulunun da izinleri ile Kovid-19 sürecini PDR uzmanları desteğiyle Toplum-Aile-Çocuk, Toplumsal Yaşam-Aile İçi Yaşam-Okul Süreci başlıklarında sizlere hizmet vermeye akıllarınızdaki soruları uzmanlarından cevap aramaya aracı olmak amacıyla çalışmaya karar verdik. Bu çalışmaları Devletimizin öngördüğü ve uyguladığı düzeyde yerel yönetimlerin bir katkısı mahiyetinde değerlendiriyoruz. Çalışmalarımız facebook, instagram üzerinden daha sonrasında da youtube'dan yayınlanacak. İlk çalışmamız 9 Eylül çarşamba günü saat 20.00'de gerçekleşecek. Herkesi izlemeye davet ediyorum” dedi.