Muhtarlardan KGC'yi ziyaret

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kastamonu Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Yapıcıoğlu, beraberindeki muhtar heyeti ile KGC'yi ziyaret etti.

  • 2277
Muhtarlardan KGC'yi ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kastamonu Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Yapıcıoğlu, beraberindeki muhtar heyeti ile birlikte Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)'ni ziyaret etti. Yapıcıoğlu, KGC Başkanı Erkan Yılmaz'a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yapıcıoğlu'nun yanı sıra Budamış Mahallesi Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu, Etyemez Köyü Muhtarı Muzaffer Etyemez, Uzunoluk Köyü Muhtarı Mustafa Tüfekçioğlu, Geyikli Köyü Muhtarı Muhittin Rençberoğlu, Çıban Köyü Muhtarı Sinan Sarıbekiroğlu, Canbaz Köyü Muhtarı Muhsin Yaşar, Sırasöğütler Köyü Muhtarı Seyfettin Türkmenoğlu, Hocaköy Muhtarı Nadir Bağçacıoğlu ve Yukarıelyakut Köyü Muhtarı Mehmet Uzunoğlu'da heyette yer aldı.

Yerel basının önemine dikkat çeken Muhtar Muammer Yapıcıoğlu, seslerini yerel basın aracılığıyla duyurabildiklerini kaydetti.

2021 yılından umutlu olduklarını söyleyen Yapıcıoğlu; "Tabi ki önce sağlık diyoruz. 2021 yılının çok daha sağlıklı ve huzurlu bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Kastamonu'da muhtar dostu bir vali işbaşında. Sayı Valimizin sivil toplum kuruluşları ile de kurduğu güçlü bağ bizleri çok mutlu ediyor. Bu süreçte gece gündüz büyük özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımıza, kolluk kuvvetlerimize ve basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyoruz, Allah onları başımızdan eksik etmesin" şeklinde konuştu.

KGC Başkanı Erkan Yılmaz'da muhtar heyetine nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.