Murat Demir, Müşahade Altına Alındı

AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Murat Demir, Tosya ilçesini ziyaret ettiği esnada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

  • 1143
Murat Demir, Müşahade Altına Alındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1 Kasım Ergen Genel Seçimleri kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Murat Demir, Tosya ilçesini ziyaret ettiği esnada rahatsızlandı. Tosya Devlet Hastanesine kaldırılan Murat Demir, burada müşahede altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Murat Demir’in hava değişikliği ve yoğun çalışma programı nedeniyle rahatsızlandığı belirtildi. Tansiyonu düşen Murat Demir’in yapılan ilk müdahalesinin ardından Tosya Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Murat Demir, kontrollerden geçirildikten sonra müşahede altına alarak koluna serum bağlandı. Yaklaşık bir saat müşahede altında kalan Murat Demir, daha sonra taburcu edildi.

Bir anda gözlerinin karardığını belirten Murat Demir, “Durumumun iyi olmadığını anlayınca tansiyonumu ölçtürmek istedim. Doktorlarımızdan Allah razı olsun, gerekli müdahaleyi yaptılar ve tansiyonum düzeldi. Biraz daha iyiyim. Bir an önce toparlanıp çalışmalarıma devam edeceğim” dedi.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)