Murat Demir, Sporcuları Kutladı

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Kadınlar Challenge Kupası'nda yarı finale yükselen Kastamonu Belediyespor Hentbol Takımı'nı başarısından ötürü kutladı.

  • 1002
Murat Demir, Sporcuları Kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, çeyrek final mücadelesinde Kadınlar Chellenge Kupası'nda Hollanda’nın Virto takımını her iki maçta da yenerek yarı finale yükseldi.

Kastamonu Belediyespor Bayan Hentbol Takımı'nın gösterdiği başarısından ötürü tebrik eden AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, "Bayan Hentbol takımımızı gönülden tebrik ediyorum. İşte Kastamonu’da spor mu yoksa Kastamonuspor mu diye yapılan açıklamalara bana göre verilen en güzel cevap bu olsa gerek. Amatör sporlara ve profesyonel futbol takımına her türlü desteği sağlayan maddi manevi her türlü fedakarlığı yapan Kastamonu Belediye Başkanımıza ve onun ekibine sonsuz teşekkür ediyorum, yürekten kutluyorum” dedi.

Kick Boks’ta da alınan başarıya dikkat çeken Demir, şöyle konuştu, “Bu başarıların bilinçsizce yapılan açıklamalara en güzel cevap olduğunu düşünüyorum. Kastamonu’nun bir hentbol takımının Avrupa Kupaları’nda finale yükselmenin profesyonel futbol takımının kendi liginde şampiyonluğa gitmesi bilinçsizce yapılan açıklamalara verilen en güzel cevap diye düşünüyorum. Amatör sporlarda yine kickboksta Avrupa üçüncüsü olan Kastamonu’yu temsil eden Emrah Şahanoğlu kardeşimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bir ilin her türlü spor dalına verdiği önemi bu başarılar anlatmaya yeter diye düşünüyorum ve Hollanda’nın Virtro takımını her iki maçta da mağlup edip, ülkemize ve Kastamonu’ya Avrupa Kupaları’nda yarı final mutluğu yaşatan Kastamonu Belediyesporumuzu kutluyorum. Yönetiminden teknik heyetine, sporcusundan taraftarına bu başarıda katkısı bulunanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(İHA)