Mustafa Denizli, Karşılaşmayı Değerlendirdi

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kastamonuspor 1966 karşılaşmasının ardından, "Düşündüğümden güçlü bir rakip ve çizgisinden aşağıda bir takımım vardı. Devre arasında alacağımız ve göndereceğimiz oyuncular var" dedi.

  • 2113
Mustafa Denizli, Karşılaşmayı Değerlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda Kastamonuspor 1966'yı 2-1 mağlup etti. Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. 

"İLERİYE DÖNÜK KARAR VERECEĞİM NOTLAR ÇIKARTTIM"
"Türkiye’nin bu güzel yöresinde Kastamonuspor ile oynamak bizim için hem enteresan hem de son derece mutluluk vericiydi" diyen Denizli, “Her maç zordur. Bu maçta bizim için kayıpsız geçmemiz düşüncesiyle başladığımız bir maç. Neticesinde kayıpsız geçtik. Zorlandığımız oldu ve iyi yaptıklarımız oldu. Çok kısa süreli hatalı yaptıklarımız oldu. Bu maçlar benim önümüzdeki günlerde karar vereceğim 90 dakikalar. İki manada değerlendireceğim bir maç oldu. Kupa maçları sürprizlerin bol olduğu bir kulvar. Dünyanın her yerinde kupa maçlarında sürprizler yaşanır. Bugün öyle bir sürprizi yaşamamak için mücadele ettik. Karşımızda düşündüğümden çok daha iyi bir Kastamonuspor ve çizgisinden biraz daha aşağıda olan takımım vardı. Tecrübemiz ve oyunda zaman zaman ortaya koyduğumuz tek paslı hücumlar golleri getirdi. Zevkli bir maç oldu. Berabere kalabilirdik. Berabere kalsak da gurupta iddiamızı asla sekteye uğratmazdık. Bu grupta düşündüğümüz işleri yapacağımızı biliyoruz. Kastamonu’da yaşayan taraftarımızla ve Kastamonuspor taraftarı ile birlikte olduk. 90 dakika ile futbolcularım ve takımla ilgili çıkarttığım notlar olacak. Her şeye rağmen kazanmak olayın bir kısmında mutluluk verici” dedi.

"HAYATİ BİR HATA OLDUĞU KANAATİNDE DEĞİLİM"
Hakemin skora etkisi olup olmadığı yönünde bir soruya ise Mustafa Denizli, "Taraftarın penaltı pozisyonu ile ilgili bir tepkisi oldu. Benim kulübeden onu değerlendirmem doğru değil. Kastamonuspor’un kornerden sayılmayan bir pozisyonu var ama hakem çok yakındı, ben görmedim. Bizle ilgili, rakibimizle ilgili hayati bir hata olduğu kanaatinde değilim" cevabını verdi.

Mustafa Denizli ayrıca, devre arasında takıma takviye yapacakları ve gönderecekleri oyuncuların da olduğunu ifade etti.

(İHA)