Nezaket Emine Atasoy, Kastamonu'da

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy bir dizi temaslarda bulunmak üzere memleketi Kastamonu'ya geldi.

  • 936
Nezaket Emine Atasoy, Kastamonu'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nezaket Emine Atasoy ilk olarak Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın'ı ziyaret etti. Nezaket Emine Atasoy Kastamonu Valiliği ziyaretinde yaptığı konuşmasında memleketinde bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kastamonu'nun kültürel turizminin, inanç turizminin, tarımsal faaliyetlerinin, ithalat ve ihracatının gelişmesi için bir dizi çalışmalar yapacağını açıklayan Atasoy, “Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu kuruluşunun yurt içi ve yurt dışında bulunan temsilcilerini , yöneticilerini en azından yılda bir defa da olsa Kastamonu'da toplanmasını sağlayarak Kastamonu'nun tanıtımına katkıda bulunacağız. Bu tarihi kent Kastamonu'ya hizmet etmek bizim aynı zamanda vazifemizdir” dedi.

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın ise Kastamonu şehrinin kültürel turizmi, inanç turizmi ve tarımsal faaliyetlerinin her geçen gün geliştiğini ve Kastamonu ekonomisine büyük katkılar sağladığını ifade etti. Vali Şehmus Günaydın, “İnanıyorum ki bu güzel şehir Kastamonu, turizmi ile tarihsel dokusu ile ekonomisi ile önümüzde ki yıllar da örnek bir şehir olacaktır” diye konuştu.

Vali Şehmus Günaydın Nezaket Emine Atasoy'a Kastamonu’ya yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Türkiye Sanayici iş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy daha sonra AK parti Kastamonu İl Başkanı Av. Halil Uluay’ı ziyaret etti. Atasoy ziyaretinde, Kastamonu ekonomisinin kalkınması için yapacakları projeleri ve çalışmaları paylaşarak fikir alışverişinde bulundu. AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Halil Uluay Nezaket Emine Atasoy'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Uluay, kuruluşun Kastamonu'ya yapacağı hizmetleri merakla beklediklerini sözlerine ekledi.