O Proje Anıtlar Kurulunca Onaylandı

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu'da gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili olarak görüşmek üzere Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara 1 Numaralı Koruma Bölge Kurulu'na bir ziyaret gerçekleştirdi.

  • 912
O Proje Anıtlar Kurulunca Onaylandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anıtlar Kurulu’ndan Saat Kulesi Projesi’ne onay

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, geçtiğimiz hafta Cuma Günü, Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara 1 Numaralı Koruma Bölge Kurulu’na yaptığı ziyaretle, Kastamonu’da hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında birtakım görüşmelerde bulundu.

Sabah erken saatlerde Ankara’ya hareket eden Babaş, 1 Numaralı Koruma Bölge Kurulu’na yaptığı ziyarette 2’inci Etap Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi kapsamında tamamlanması düşünülen Kefeli Sokak, Atabey Sokak ve İbnineccar Sokaklarını kapsayan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. Ayrıca Anıtlar Kurulu’nda gerçekleştirilen toplantıda Kastamonu’da hayata geçirilmesi planlanan en önemli ve büyük ölçekli projelerden bir tanesi olarak göze çarpan Teleferik Projesi ile Nasrullah Camii Meydan ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi için de ön değerlendirme yapılırken, 2016 yılında uygulaması yapılacak olan projelerden Saat Kulesi Çevre Düzenleme Projesi de kurul tarafından onaylandı. Belediye Başkanı Tahsin Babaş, projelerin yerinde incelemesinin yapılabilmesi için hafta içerisinde kurulun Kastamonu’ya geleceğini ifade etti.

(KG)