Öğrenciler eğlenceye doydu

Kastamonu Belediyesi'nin 'Karne Şenliği' etkinliğine yoğun ilgi. Öğrenciler eğlenceye doydu.

  • 1749
Öğrenciler eğlenceye doydu

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun talimatıyla gerçekleştirilen "Karne Şenliği" etkinliği dün sona erdi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ve üç gün süren etkinlikte çocuklar eğlenceye doydu.

Yarıyıl tatiline girilmesiyle birlikte öğrencilere karne sürprizlerini ard arda açıklayan Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, ilk olarak Galaktik Tayfa animasyon filmini çocuklarla buluşturmuş, 27-28 ve 29 Ocak tarihlerin de ise "Karne Şenliği" etkinliği yapılacağını duyurmuştu.

Karne Şenliği’nin ilk günü olan 27 Ocak Cuma günü itibariyle öğrencilerin yoğun ilgisinin olduğu etkinlikler Masalcı Teyze, İlizyon Gösterisi ve Buuble Show ile başladı.

28 Ocak Cumartesi günü Sosis Balon, Yüz Boyama, Bir Donkişot Macerası çocuk oyunu birinci seans, 29 Ocak Pazar günü ise Tahta Bacak, Mini Club ve Bir Donkişot Macerası çocuk oyunu ikinci seans gösterimi etkinlikleri gerçekleştirildi.

Çocuklar ayrıca etkinlikler boyunca çeşitli oyunlar ve yarışmalar oynadılar. Tıklım tıklım dolu olan etkinlikler sonunda öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Çocukların mutluluğunun kendi mutluluğu olduğunu defaten ifade eden Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, “Bir etkinliğimizde daha çocuklarımızın gülen yüzlerini görmek bizlere enerji verdi. Onlara güzel bir yarıyıl tatili sözü vermiştik. Bu sözümüzü tuttuk. Önümüzdeki süreçte de çocuklarımıza yönelik etkinliklerimizi sürdüreceğiz. En kıymetlilerimizin yüzleri hep gülsün diye çalışmalara devam edeceğiz.” diye konuştu.

Öğrenciler eğlenceye doydu
Öğrenciler eğlenceye doydu
Öğrenciler eğlenceye doydu
Öğrenciler eğlenceye doydu
Öğrenciler eğlenceye doydu
Öğrenciler eğlenceye doydu