Orman Genel Müdürü Üzmez, Kastamonu'ya Geldi

Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, incelemelerde bulunmak üzere Kastamonu'ya geldi.

  • 566
Orman Genel Müdürü Üzmez, Kastamonu'ya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Kastamonu Orman Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer ve idari kadro tarafından karşılanan Genel Müdür Üzmez, Bölge Müdür Yardımcıları Bayram Koçkaya, Yaşar Çakıroğlu ve İlyas Özdemir ile şube ve işletme müdürlerinin katılımıyla bir toplantı yaptı.

Toplantıda, Kastamonu Orman Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer, Kastamonu’da yürüttükleri çalışmalar hakkında sunum eşliğinde Genel Müdürü Üzmez’e bilgiler verdi. Dinçer, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünün 2014 yılı çalışmaları, 2015 yılı programları ve kısa vadede öngörülen yeniliklere dair sunum yaptı.

Kastamonu’ya hem görevine yeni başlayan Kastamonu Orman Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer’e hayırlı olsun demek hem de meslektaşlarıyla mesleki konularda görüş alışverişinde bulunmak üzere geldiğini ifade eden Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, “Genel Müdürlüğümüz, büyük bir teşkilattır. Yaklaşık 10 milyon insanımıza hizmet veriyoruz. Bunun için de her kademedeki meslektaşımızın çok çalışması gerekiyor. Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünün özellikle Sinop ile birleşmesinin ardından en büyük Bölge Müdürlüğü haline geldi. Çalışanlarımız, görevlerini yerine getirirken gösterdikleri gayret, başarı ve performanslarının üst görevlere atanmalarında dikkate alınan özelliklerdir. Bu yüzden üstün gayret gösteren çalışanlara bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Şube ve işletme müdürlerinin görüş ve taleplerini dinleyen Üzmez, daha sonra Kastamonu’dan ayrıldı.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)