Öz 'Yurtta Sus, Cihanda Sus Politikalarına Bariyer Olduk'

Memur-Sen Kastamonu İl Temsilcisi Mehmet Öz, 850 bin üyesiyle Türkiye'nin en büyük konfederasyonuyuz dedi.

  • 358
Öz 'Yurtta Sus, Cihanda Sus Politikalarına Bariyer Olduk'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Memur-Sen Kastamonu İl Temsilcisi Mehmet Öz, 850 bin üyesiyle Türkiye’nin en büyük konfederasyonu haline geldiklerini belirterek, “Yurtta sus, cihanda sus politikalarına bariyer olduk” dedi.

Memur-Sen Kastamonu İl Temsilcisi Mehmet Öz, Memur-Sen’in kurulmasıyla birlikte Türkiye’de adalet ve hukuk arama yoluna koyulduklarını ifade ederek, “Yapamazsın diyenlere inat, ‘Yola çıkmış, inanmış bir çiçekle bahar gelmez’ diyenlere inat, ‘Bütün baharlar bir çiçekle başlar’ diyerek bu yola koyulduk. Kastamonu’da 7 bin, Türkiye’de 850 bini aşkın üyesiyle Türkiye’nin en büyük konfederasyonu haline geldik” dedi.

Memur-Sen’e göre, sendikanın sadece üyelerinin ve çalışanlarının özlük haklarını iyileştirme ve geliştirme mücadelesi veren bir kurum değil, sendika aynı zamanda mağdurun, mazlumun ve çalışanın sesi, gören gözü ve yılmaz savunucusu olduğu düsturuyla hareket ettiklerini aktaran Mehmet Öz, “Bu ülkede sendika zor zamanda ses veren, baskılar karşısında dik duran, herkesin sustuğu bir anda yüksek sesle, hakkı,adaleti haykırdık. Sendika millet iradesine karşı kirli plan yapanların oyununu bozan, karşısında dimdik duran, millete ve iradesine sahip çıkan bir kurumdur. Sendika sadece yerel sorunlara değil aynı zamanda ülke ve dünya meselelerine, olaylarına duyarlı fikirler üreten, ülkede istikrarın korunması için çözümler sunan platformdur” ifadelerini kullandı.

“Sendika yurtta sus, cihanda sus politikalarına bariyer olmuş geride bırakmıştır” diyen Mehmet Öz, şöyle konuştu: “Türkiye merhamet hareketini başlatan dünya beşten büyüktür’ diyen lider bir ülke olmuştur. Nerede bir mazlum varsa oraya gidip ekmeğini paylaşmıştır. Bu bilinçle cesur, dürüst, ilkeli ve bilgili bir hizmet sendikacılığı ile üyelerine ve çalışanlarına sıcak bir yuva olan Memur-Sen olarak Hak, Adalet, Özgürlük ve Hukukun üstünlüğü tesis edilinceye, çalışanlarının alın terinin karşılığı alınıncaya kadar mücadelemiz devam edecektir.”

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)