Özel Öğrencilerin 3 Aralık Heyecanı

Hüseyin Üster Özel eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında eğlence düzenlediler.

  • 1242
Özel Öğrencilerin 3 Aralık Heyecanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ÖZEL ÖĞRENCİLERİN 3 ARALIK HEYCANI

Hüseyin Üster Özel eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında okullarında öğretmenleri eşliğinde kutlama programı ve eğlence düzenlediler.

Program saygı duruşu  ve İstiklâl Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti. Öğrencilerin okudukları şiirlerle kutlama programı sona erdi. Akabinde eğlence etkinliğine geçildi. Özel Öğrencilerimiz müzik eşliğinde gönüllerince eğlenmelerinin ardından yiyecek ve içecek ikramıyla  eğlence programı son buldu. Bu güzel günde Merkezin Özel öğrencilerini yalnız bırakmayan Kastamonu Gençlik Merkezi Eğitim Uzmanı eşliğinde üniversite öğrencileri, özel öğrencilerle yakından ilgilendiler.

Öğrencilerin hazırlamış oldukları resim ve el sanatlarından oluşan serginin gezilmesinden ardından program son buldu.

Program sonunda okul idaresi tarafından yapılan açıklamada ”Özel öğrencilerimizi sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde değil, onları daha çok duyalım, görelim, anlatalım, birbirimizi daha çok hissedelim ve farkında olalım. Bu duygu ve düşüncelerle Dünya Engelliler Gününde bütün engelli kardeşlerimizin “3 Aralık Dünya Engelliler Gününü” en içten dileklerimle kutluyor, kendilerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve afiyet diliyorum” denildi.