Özgecan İçin Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Türkiye'nin her kesiminden Özgecan'ın hunharca öldürülmesine tepkiler sürerken, spor camiası da kayıtsız kalmadı.

  • 645
Özgecan İçin Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi karşılaşması öncesi takımlar, hunhar bir cinayete kurban giden üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ı unutmadı. Takımlar, sahaya ‘kadına şiddete hayır’ pankartı ile sahaya çıktı, ardından Özgecan Aslan’ın fotoğrafının bulunduğu masaya kırmızı karanfiller bıraktı.

Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor ile Yenimahalle Belediyespor, Atatürk Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesinde, seyircilerin arasında bulunan bir bayan öğrenci, elinde tuttuğu Özgecan Aslan’ın fotoğrafı ile sahaya indi. Fotoğrafın üzerinde ‘hepimiz Özgecan’ız’ yazısı dikkatlerden kaçmadı.

Daha sonra takım oyuncuları, sırasıyla anons edildi. Bu esnada Kastamonu Belediyespor oyuncuları önderliğinde her iki takım oyuncuları, ‘kadına şiddete hayır’ pankartı açtı. Seyircilerin selamlanmasının ardından Kastamonu Belediyespor oyuncuları, Yenimahalle Belediyespor oyuncularına kırmızı karanfil hediye etti. Her iki takım oyuncuları birbirine kırmızı karanfil verdikten sonra, ‘hepimiz Özgecan’ız’ fotoğrafının bulunduğu masaya karanfilleri bıraktı. Bu esnada Kastamonu Belediyespor Antrenörü Osman Korkmaz ile diğer erkek teknik adamlarda, Özgecan Aslan’ın fotoğrafının önüne karanfil bıraktı.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)