Öztanç'tan 10 Ocak Gazeteciler Günü Mesajı

SGK Kastamonu İl Müdürü Oktay Öztanç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili bir mesaj yayımladı.

  • 779
Öztanç'tan 10 Ocak Gazeteciler Günü Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Basın emekçileri bundan 55 yıl önce “Basın Gazetesi”ni yayımlayarak Çalışan Gazeteciler Günü’nün temelini oluşturdular.

Bugün, çağımızın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik mesleğini ifa eden, bu zor görevi layıkıyla yerine getiren tüm gazetecilerimizin günü. Gazetecilerimiz mesleklerini fedakarca icra ederken, toplumun haber alma hakkını sağlayan ve aynı zamanda da toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktaran köprülerimiz, bilgi çağının yaşandığı günümüzde insanların ortak sesi, gözü ve kulağı olmaktadırlar.

Sosyal Güvenlik çatısı altında, sürdürülebilir bir sosyal güvenlik sistemiyle, küçük, büyük, yaşlı, genç istisnasız herkese hizmet veren Kurumumuzun yegane amaçları; sosyal güvenlik kavramının toplumumuzun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, herkesi yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek ve toplumda sosyal güvenlik bilincinin oluşmasını sağlamaktır.

Bu amaçlar doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda, ülkemizin her köşesinde her zaman bizlere destek veren, basın meslek ilkesi doğrultusunda ve görev bilinci ile vazifelerini en iyi şekilde yerine getiren başta gazetecilerimiz olmak üzere Basın Yayın Organlarımızın tüm çalışanlarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılarının devamını diliyorum.

(KG)