Pınarbaşı iş dünyası buluşuyor

Pınarbaşılı bürokrat ve iş insanlarının katılacağı 'Pınarbaşı İş Dünyası Business Buluşması' Beşiktaş Kuruçeşme'de bulunan Oligark İstanbul Restaurant'ta yapılacak.

  • 1358
Pınarbaşı iş dünyası buluşuyor

18 Aralık Cumartesi saat 09.30’da başlayacak organizasyona Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, Gübretaş Genel Müdürü İbrahim Yumaklı, Vakıf Katılım Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Tunç, İstanbul Birlik OSB Başkanı Şenol Telli, Pınarbaşı Federasyon Başkanı Tahsin Baki ile üst düzey sanayici ve iş insanları katılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, “Gönül coğrafyamızda ve ilçemizde her zaman yeri olan kıymetli bürokrat ve iş insanları hemşerimizle bir arada olacağımız kahvaltılı programda Pınarbaşı’nın güzelliklerini ve gelecek vizyonunu konuşmayı hedefliyoruz” dedi.

Başkan Yaşar, “Turizm deyince akla ilk gelen Pınarbaşı ilçemizin her geçen gün bilinirliğini arttırmasının son derece sevindirici olduğunu belirterek, bu güzellikleri her biri kendisini alanında kanıtlamış, başarılı hemşerilerimizle paylaşarak, ortak paydamız olan Pınarbaşı etrafında buluşmayı öngördük. İnşallah periyodik aralıklarla bu toplantılar devam edecek” diye konuştu.

Programın sponsorluğunu ise Batı Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve Pınarbaşılı iş insanı Yılmaz Gündoğdu üstlenecek.