Pistlerde Kastamonu rüzgarı

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın açılış yarışında Kastamonu adına yarışan Galip Alp Baysan ikinci oldu.

  • 884
Pistlerde Kastamonu rüzgarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2015 motokros sezonu, Balıkesir ilinin Gönen ilçesinde yapılan Türkiye Motokros Şampiyonası Burak Özel Yarışı ile açıldı.

Şampiyonada Kastamonu adına yarışan Galip Alp Baysan MX2 ve Junior sınıfında ikinci oldu.

Azdavay’da yapılacak Doğu Avrupa Şampiyonası öncesi organizasyona dikkatleri çekmek ve tanıtımını yapmak için Kastamonu adına yarışan genç sporcu, 85 yarışçının katıldığı Türkiye şampiyonasının ilk ayağını iki kupayla tamamladı.

Gönen’de oldukça soğuk havada yapılan yarışlarda Baysan’ı Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık yalnız bırakmadı.

Kastamonu Valiliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün destek verdiği başarılı sporcu, “Sezona kupayla başlamak çok güzel bir duygu. Hem ülkemizdeki hem de yurt dışındaki yarışlarda Kastamonu’yu başarıyla temsil etmek istiyorum. Gönen’de Kastamonu adına çıktığım ilk yarışta iki kupayı birden aldım. Sezona iyi hazırlandım. Geri kalan yarışlarda Kastamonu’yu adına yakışır bir şekilde temsil etmek istiyorum. Bana destek olan büyüklerime çok teşekkür ederim.” dedi.

Rahmetli Burak Özel için yapılan yarışta Kastamonu standı hem yarışçılar hem de motosiklet tutkunları tarafından büyük ilgi gördü.

Kastamonu’daki parkuru çok merak ettiklerini belirten sporcular, Azdavay’daki Avrupa Şampiyonası’nı iple çektiklerini belirttiler.