Ahmet Namlı Merkez İlçeye aday olmayacak

Ak Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinde Ahmet Namlı'nın yeniden aday olmayacağı belirtildi.

  • 1366
Ahmet Namlı Merkez İlçeye aday olmayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülke genelinde olduğu gibi Kastamonu'da da başlayan Ak Parti İlçe Başkanlığı seçimleri arasında bulunan Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığı için önümüzdeki günlerde seçimler yapılıncaya kadar yeni bir aday arayışlarına başlanacağı duyumlandı.

24.12.2014 tarihinden günümüze kadar hatta yeni seçim yapılıncaya kadar sorumluluğunun bilinciyle hareket ettiğini ve edeceğini duyduğumuz Ahmet Namlı'nın ileriki günlerde Kastamonu Merkez için yapılacak seçimlerde yeniden aday olmayacağını öğrendik.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı sıfatıyla hem Partisi için hem sorumluluğunun bilinciyle hareket ederek memleketi için özverili hizmetler sergilemeye çalıştığını bildiğimiz Ahmet Namlı için hayırlısı olsun diyor bundan sonraki yaşamında kendisine kolaylıklar diliyoruz.

Ahmet Namlı kimdir?
22.07.1971 tarihinde Kastamonu ili Küre ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimimi Küre'de bitirdi. Yüksek öğrenimimi Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde 1992/Bahar döneminde bitirdi. Askerliğini yaptıktan sonra Küre'de Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalışmaya başladı.1996 yılında Kastamonu'ya taşındı.1999 yılında evlendi. 04.06.2004 doğumlu 1 kız 1 erkek çocuğu var. 2011 yılında Kastamonu Merkez İlçe yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcılığı görevi ile siyasete aktif olarak girdi. 24.12.2014 tarihinde 5. Olağan Kongrede Ak Parti Kastamonu Merkez İlçe başkanlığı görevine seçildi. Halen bu göreve devam etmektedir.

Ahmet İNANLI (İnajans)