AK Parti eski Meclis Üyesi Mevlüt Çelik, partisini eleştirdi

AK Parti'nin önceki dönem Cide Belediye Meclis Üyesi olan Mevlüt Çelik, şu an muhalefet olan partisini sert bir dille eleştirdi.

  • 1509
AK Parti eski Meclis Üyesi Mevlüt Çelik, partisini eleştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal Medya hesabından açıklamada bulunan önceki dönem AK Parti’den Cide Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Çelik, AK Parti Cide ilçe teşkilatını gerekli muhalefeti yapmamakla suçladı.

Muhalefet partileri Cide’de ne işi yapıyor diye soran Mevlüt Çelik’in açıklaması şu şekilde:
“Gerçekleşen son seçimlerin sonunda Cide halkı iktidarı CHP’ye, muhalefet görevini ise AK Parti ve MHP’ye verdi. Ülke genelinde iktidar olan AK Parti, Cide’de ise ana muhalefet görevini üstleniyor şu an. Ama bu muhalefet nerede ne işi yapıyor belli değil maalesef. Belediye Meclisinde her karara el kaldıran belediye meclis üyelerine mi kızmalı, hiç sesini çıkarmayan AK Parti Cide İlçe başkanına mi kızmalı. Halkın görüp eleştirdiği konular acaba bunların kulaklarına gelmiyor mu? Geliyor da eleştirmek işlerine gelmiyor mu bilmiyorum.

Cide Belediyesi borçlarını yayınladı ve bu borçlar önceki başkandan kaldı dedi. AK Partililer bu borcun daha önceki CHP’den geldiğini kendi aralarında konuşmalarına rağmen çıkıp da tek açıklama bile yapmamaları akıllarda başka soru işaretleri bırakmaya yetip de artıyor bile. Cide Belediyesi kasamızda bir çay kaşığı alacak paramız yok diyerek, bir milyon 800 bin lira borçlanma yetkisi istiyor buna AK Partililerin sesi bile çıkmıyor. Ama belediyeye hiç gerek yokken 50’ye yakın işçi alındı. Ama buna nedense AK Parti ilçe başkanının sesi dahi çıkmadı. Hatta bir 50 kişinin daha alınacağı söyleniyor. Ama ortada bunu eleştiren maalesef bir muhalefet bulunmuyor. AK Parti ilçe başkanının kendisi CHP parti binalarında bayram gezmelerinde olduğundan sanırım partisinin muhalefet görevinde olduğunu unutmuş.”