Ak Parti İl Başkanı Ünlü "Tek ses ve tek yürek olmalıyız"

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Türkiye hedeflerine ulaşana dek, milletçe durmadan çalışıp üreteceklerini, güçlü Kastamonu ve güçlü Türkiye için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

  • 950
Ak Parti İl Başkanı Ünlü &quotTek ses ve tek yürek olmalıyız"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Teşkilat olarak dün olduğu gibi, bugün ve yarın da toplumun bütün kademeleri içerisinde var olacaklarını dile getiren Ünlü; "2023 hedeflerimiz doğrultusunda; bizim yolumuz milletimizin yoludur. Türkiye Cumhuriyeti, hedeflerine ulaşana dek, millet olarak bize durmak yok. Çalışacağız ve üreteceğiz.

30 Aralık'ta Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ilimizde ağırlayacaklarını hatırlatan AK Parti İl Başkanı Ünlü, kongrenin Kastamonu'muza yakışır bir şekilde geçeceğine inandığını belirtti.

Ünlü açıklamasının devamında; "Biz Kastamonu’muz için neler yapabiliriz, bunları tüm detaylarıyla düşünmemiz lazım. Kongreden sonra bir plan program içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Kastamonu'muz için istenen yatırımlar ve hedefleri yakından takip edeceğiz" dedi.

Türkiye'nin içinde bulunduğu duruma dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Ünlü, yaşanan süreçte en büyük ihtiyacın birlik ve beraberlik olduğuna dikkat çekti.

Türkiye'nin her zamankinden daha çok kenetlenmesi gerektiği belirten Ünlü; "Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu yüreği, cesareti ve kararlılığı biz de sonuna kadar göstermeliyiz. Şehirler güçlü olursa, Türkiye güçlü olur. Kastamonu ili olarak; halkımızla kenetlenirsek, bir olursak, tek yumruk olursak Kastamonu güçlü olur. Her il kendi içinde bu birlikteliği kurmalı. İç ve dış mihraklara karşı ülkemiz, vatanımız için tek ses ve tek yürek olmalıyız" dedi.

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, kendisine bu görevi layık gören; "Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanı Sn.Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Sn.Mustafa Ataş’a, Bölge Koordinatörü Sn.Hacı Turan’a, İl Koordinatörü Sn.Hüseyin Devecioğlu’na, İl Milletvekillerimize, İl ve İlçe Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerimize, temayül yoklamasında desteklerini esirgemeyen tüm teşkilat mensuplarımıza, sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlarımıza, halkımıza, göreve getirildikten sonra hayırlı olsun temennisinde bulunan herkese, hizmetlerinden dolayı önceki Başkan Sn. Av. Halil Uluay ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Üzerindeki sorumluluğun bilincinde olduğunu belirten Ünlü, gerçekleşecek kongre ile güçlü bir yönetim kurulu oluşturacağını, halkımızı kucaklayıcı bir yönetim anlayışı ile aldıkları hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için gece gündüz çalışacaklarını ve Kastamonu'nun geleceği için var güçleriyle mücadele edeceklerini söyledi.