AK Parti'li Çalık "15 yıldır milletimize hizmet ettik"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık "Biz 15 yıldır Cumhurbaşkanımızla, AK Parti hükümetleri olarak milletimize hizmet ettik" dedi.

  • 614
AK Parti'li Çalık &quot15 yıldır milletimize hizmet ettik"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Biz 15 yıldır Cumhurbaşkanımızla, AK Parti hükümetleri olarak milletimize hizmet ettik." dedi.

Çalık, Kastamonu Belediyesi tarafından evde bakım hizmetinden faydalanan 72 yaşındaki Rabia Fazlıoğlu'nu ziyareti sırasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletin gönlüne taht kurduğunu belirtti.

Hükümetlerinin her alanda milletin yanında olduğunu ifade eden Çalık, "Gönlüne taht kurduğumuz milletimizin inşallah gönlündeki yerden hiç çıkmayız. Biz, 15 yıldır Cumhurbaşkanımızla, AK Parti hükümetleri olarak milletimize hizmet ettik. Hükümetlerimiz sosyal politika hizmetlerine devam ediyor, yaşlılarımıza evde bakıyoruz. Hükümet olarak yapmış olduğumuz hizmetlerle birlikte, evde bakım ücretini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız veriyor. Yerelde Kastamonu Belediye Başkanımız sosyal belediyeciliğin ne demek olduğunu çevre illerdeki CHP'li belediyelere gösteriyor. " diye konuştu.

"Zonguldak'ın AK Parti'li bir belediye başkanına ihtiyacı var"

Çalık, dün Zonguldak'ı ziyaret ettiğini hatırlatarak, şunları söyledi:

"Zonguldak Belediyesinin özellikle temizlik konusunda maalesef milletimizi nasıl mağdur ettiğini gördük. Çöp yığınlarının var olduğu bir Zonguldak Belediyesi var. Sokaklarının, caddelerinin, Zonguldak'ın görüntüsünü bozan görüntüler vardı. Zonguldak'ın adına yaraşır görüntüler için iyi bir temizleme aracıyla birlikte iyi bir belediye ve iyi bir belediye başkanına ihtiyacı var. AK Parti'li bir belediye başkanına ihtiyaç var. Zonguldak'taki CHP'li belediye başkanı gelsin Kastamonu'da belediye başkanlığı nasıl yapılır, temizlik nasıl yapılır, sosyal belediyecilik nasıl yapılır, yaşlılarımıza, engellilerimize, çocuklarımıza nasıl hizmet edilir, fiziki şartlar nasıl gerçekleştirilir görsün."

"Ben 73 yaşımdayım bunlar 73 senedir hiç bir şey olamadılar"

Kastamonu Belediyesi tarafından evde bakım hizmetinden faydalanan Rabia Fazlıoğlu ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Fazlıoğlu, "Cumhurbaşkanımızı bizim gönlümüzden çıkaramazlar. Bizim Cumhurbaşkanımız merhametli. Her sene evime bakım yapıyorlar. Benim kimsem yok, Cumhurbaşkanım var, Belediye Başkanım var. Ben 73 yaşımdayım bunlar 73 senedir hiçbir şey olamadılar." diye konuştu.

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz'i, şehit ailesini ve engelli öğrenciyi de ziyaret eden Çalık'a, ziyaretleri sırasında, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ile Belediye Başkanı Tahsin Babaş eşlik etti.

AA