AK Parti Merkez ilçe Başkanı Özdemir, SFC Entegre'ye ziyaret etti

AK Parti Kastamonu Merkez ilçe Başkanı Faruk Özdemir, SFC Entegre Orman Ürünlerini ziyaret ederek, her zaman sanayicinin yanında olduklarını kaydetti.

  • 772
AK Parti Merkez ilçe Başkanı Özdemir, SFC Entegre'ye ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Faruk Özdemir, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte kurulduğu 1976 yılından bu tarafa Kastamonu ekonomisine büyük katkılar sunan SFC Entegre Orman Ürünleri Fabrikası’nı ziyaret etti.

SFC Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu ile Hammadde Tedarik Müdürü Şaban Çemek tarafından karşılanan Faruk Özdemir, ziyarette fabrika çalışmaları hakkında Gülmaoğlu ve Çemek’ten bilgi aldı. SFC’nin bölge ekonomisine olan katkısına dikkat çeken AK Parti Merkez İlçe Başkanı Faruk Özdemir, “Yüzde 65’e yakını ormanlarla kaplı olan Kastamonu’muzda, birçok firmanın hammadde ihtiyacını karşılayarak hem doğal döngüsünü sağlıklı bir şekilde muhafaza edip sürdürmekte, hem il, hem de ülke ekonomisine büyük destek sağlayarak katma değer yaratan SFC’yi ziyaret ediyoruz. Bugün Kastamonu’da kim ile konuşursak konuşalım bir yakınının kesinlikle SFC’de veya Kastamonu Entegre’de çalıştığını görürüz. Biz bu kuruluşlarımızın kıymetini iyi bilenlerdeniz. Her zaman için de sanayicimizin yanındayız” dedi.

Babasını 1986 yılında kaybettiğini hatırlatan Özdemir, "Babam da 1984-1986 yıllarında SFC’de çalıştı. Dolayısıyla bizler de SFC’nin ekmeğini yiyenlerdeniz. SFC ailesine çalışmalarında başarı diliyorum" şeklinde konuştu.

SFC Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu ise, "Bu tür ziyaretler her zaman için biz sanayicilere moral oluyor. Gördüğümüz kadarıyla genç bir kadro AK Parti Merkez ilçede görevde. Kastamonu için bir ve beraber olma mecburiyetimiz var. Bizler de SFC ailesi olarak sizlere çalışmalarınız da başarı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Merkez ilçe Yönetim Kurulu’nun SFC ziyaretine Başkan Faruk Özdemir’in yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Nail Okay, Çetin Taşçıoğlu, Şevki Karagöz, Erkan Hüsemoğlu, Halil Acar, İzzet Serhat Köylü ve Mehmet Ali Tekeci de katıldı.